Чи мерехтить ще зірка Івана Дорна на українському небосхилі? Куди подівся та чим займається відомий співак

З 2022 року практично зник з радарів українських слухачів відомий співак Іван Дорн. Що сталося з зіркою естради та де він знаходиться зараз, спробуємо розібратися.

Іван Дорн народився в росії, але потім проживав в Україні та, звісно, вважався українським співаком. Але ця особистість не така вже й однозначна.

І вашим, і нашим

Безумовно талановитий співак став частиною дуету гурту “Пара нормальних” у 2007 році. Виконавці співали російською мовою, мали не абиякий успіх у слухачів, а у 2009 році давали концерти на підтримку одіозного Віктора Януковича. Потім після подій 2014 року, як і багато інших українських артистів, Дорн роз’їжджав містами російської федерації та давав концерти, називаючи українців та росіян братніми народами.

Правда, після повномасштабного вторгнення у 2022 році, перебуваючи за кордоном у Франції разом з дружиною та двома дітьми, Іван просив вибачення за ті слова і назвав росію країною-агресоркою. У відповідь росіяни заборонили йому в’їзд до себе на 50 років.

Не відомо, засмутив цей факт Івана чи ні, тому що з того часу він не часто оновлював інформацію про себе. Мало що відомо й про його місце знаходження на зараз, бо про Париж він казав, що це не те місце, де йому хотілося б жити.

Можливо таким місцем може бути Балі, де Іван Дорн збирається давати концерти на новорічні свята? Після анонсу про це, а, головне, про те, що в ньому прописане таке: “захід відкритий для широкої аудиторії та не є ексклюзивним для української спільноти”, стало зрозуміло, що співак не настільки вже й патріотично налаштований, за що й отримав порцію хейту від українців.

Нагадаємо, що Іван Дорн раніше заявляв, що хоча він збільшить у своєму репертуарі кількість українських пісень, від російських відмовлятися наміру не має.

Популярне

Схожі статті

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.