Ірина Білик спростувала чутки про виїзд за кордон: кохана Коляденка в Україні у провінційному місті

Останнім часом пройшла ціла хвиля чуток про те, що зірка української естради Ірина Білик залишає країну та від'їжджає за кордон чи то працювати, чи то проживати там постійно.

Треба сказати, що чутки та плітки стосовно життя та стосунків з чоловіками навколо такої яскравої, у чомусь навіть епатажної співачки та жінки, як Ірина, точилися завжди. І для її піару це, вірогідно, не погано. Але, як завжди, істина знаходиться по середині.

Так, свого часу співачка була налякана агресією росіян у перші дні після 24 лютого минулого року, коли її маєток у Бучанському районі, де вона з молодшим сином перебувала на той момент, був пошкодженим від обстрілів. Тоді вона тікала на Західну Україну, а звідти відправилась за кордон. Вона давала концерти в Америці, Чехії, Іспанії та Ізраїлі. Але згодом повернулася у Київ.

Чутки перебільшені

Нещодавно Ірина Білик анонсувала свій тур до Німеччини, де вона планує роз’їжджати містам та співати для своїх земляків, яких обставини змусили шукати порятунку на чужині.

Втім ні про яке полишення України мова не йде. Щобільше, Ірина Білик та її колега по сцені Сергій Мироненко цією осінню беруть участь у Всеукраїнському Благодійному Турі з метою зібрати кошти на закупівлю техніки для українських військових. Вже зараз вони дають концерти або їх планують дати у різних обласних центрах країни: Житомир, Дніпро, Хмельницький, Львів та інші. Поціновувачі її таланту швидко розкуповують на них квітки та запитують співачку, коли вона приїде в інші провінціальні міста України, де також люблять її творчість.

І
Ірина Білик дає концерти в Івано-Франківську та Черкасах. Скриншот зі сторінки інстаграм І. Білик

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграм співачка поділилась відео та світлинами зі своїх концертів у рамках цього туру в Івано-Франківську та Черкасах і, таким чином, закрила питання стосовно того, де перебуває зараз.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.