Ось чому Мурат Налчаджиоглу насправді поїхав у Туреччину: показав свого новонародженого малюка (ФОТО)

Відомий український підприємець і бізнесмен Мурат Налчаджиоглу несподівано показав свого новонародженого малюка. Ось чому знаменитість насправді поїхав на батьківщину

Шанувальники відомого українського підприємця Мурата Налчаджиоглу довго морочили голову над питанням, навіщо він так несподівано вирушив до Туреччини. Тепер усе стало на свої місця. Як виявилось, за кордон знаменитість вирушив не лише задля того, аби підправити здоров’я. На своїй Інстаграм-сторінці колишній чоловік Ані Лорак розмістив світлину, яка все пояснила.

Налчаджиоглу показав дитину

Так, у своєму блозі знаменитість продемонстрував світлину, на якій позував зі своїм новоспеченим племінником. Новонароджений малюк спокійно спав у візку, поки турботливий дядько робив фотографію. Мурат Налчаджиоглу вирішив прикрити обличчя малюка смайликом. Ймовірно, так знаменитість вчинив з поваги до батьків.

Мурат Налчаджиоглу несподівано покинув Лілію Реус і поїхав на батьківщину
Мурат Налчаджиоглу несподівано покинув Лілію Реус і поїхав на батьківщину

Варто зазначити, що до Туреччини знаменитий український підприємець вирушив без своєї коханої Лілії Реус, яка на початку цього літа стала дружиною чоловіка. Раніше зіркова пара без проблем організовувала спільні поїздки, а тепер закохані вирішили розлучитись. Таке рішення наштовхнуло шанувальників на думки про те, що закохані могли розійтись.

Мурат Налчаджиоглу показав перші кадри зі своїм новонародженим племінником
Мурат Налчаджиоглу показав перші кадри зі своїм новонародженим племінником

Нагадаємо, що не так давно шанувальники почали активно пліткувати про те, що Мурат Налчаджиоглу нібито розлучається зі своєю новоспеченою дружиною Лілією Реус. Користувачі мережі зазначили, що поведінка зіркового подружжя останнім часом особливо дивна, адже вони не з’являються разом на публіці та взагалі дистанціюються одне від одного.

Так, наприклад, Лілія Реус, обраниця колишнього чоловіка Ані Лорак і блогерка, видалила абсолютно всі світлини зі своїм чоловіком. А ось відомий підприємець Мурат Налчаджиоглу “підчистив” особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, залишивши лише фотографії з весілля з коханою.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.