“Ніякого стресу”: Влад Яма розповів, як йому живеться у США після переїзду з України 24 лютого 2022 року

Відомий український хореограф Влад Яма чесно висловився про своє самопочуття та настрій після переїзду до США після початку повномасштабної війни

Влад Яма, відомий український хореограф і танцівник, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм навіть після переїзду до США. Так, знаменитість часто показує свіжі світлини з американської студії танцю, де працює викладачем. А ось нещодавно хореограф зізнався, як почувається після переїзду та чи соромно йому за те, що він живе далеко від рідної країни.

Влад Яма про свій стан

Як виявилось, знаменитий український хореограф знайшов гармонію з собою. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Влад Яма зазначив, що живе без стресу – знаменитість не відчуває негативних емоцій та спокійно займається буденними справами. Крім того, продовжив розповідь в Інстаграм-історіях шоумен, він впевнений – у всіх все точно буде добре.

Влад Яма висловився про свій стан після переїзду з України до США у часи повномасштабної війни
Влад Яма висловився про свій стан після переїзду з України до США у часи повномасштабної війни
Хореограф і танцівник Влад Яма зазначив, що у всіх його підписників рано чи пізно все буде добре
Хореограф і танцівник Влад Яма зазначив, що у всіх його підписників рано чи пізно все буде добре

Варто зазначити, що чимало користувачів мережі підозрюють, що насправді відомий український хореограф і танцівник Влад Яма незаконно перетнув кордон. Річ у тім, що в перші ж хвилини повномасштабного вторгнення російської армії у країні був введений воєнний стан. Так, військовозобов’язана частина населення вже не мала права перетнути кордон.

Користувачі мережі підозрюють, що Влад Яма незаконно переїхав до США після 24 лютого
Користувачі мережі підозрюють, що Влад Яма незаконно переїхав до США після 24 лютого

Втім, Влад Яма разом із дружиною та сином таки виїхали за межі України. За майже два роки великої війни відомий український хореограф не відповів ні на одне запитання шанувальників щодо того, як йому вдалось перетнути кордон. Так, знаменитість не пояснив і причин, чому у такий важкий для країни та народу час вирішив залишатись далеко від рідної землі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.