“Завжди в формі”: Ксенія Мішина зізналась, що планує народити молодшу сестру своєму сину Платону

Відома українська актриса Ксенія Мішина навідалась до своєї подруги у гості. Зірка замислилась про народження доньки після спілкування з її дитиною

Ксенія Мішина, відома українська актриса, на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм чесно зізналась, що ніщо не здатне відвернути її від думок про народження доньки. Зірка наразі самостійно виховує сина Платона, але зазначає, що не проти стати мамою вдруге. Найголовніше, розповідала Ксенія Мішина раніше, знайти надійного обранця.

Мішина задумалась про другу вагітність

У своєму Інстаграм-блозі відома актриса розмістила кадри з прогулянки зі своєю подругою. Товаришка Ксенії Мішиної привела на зустріч і доньку. Знаменитість показала шанувальникам, як бавилась із дівчинкою, яка проявляла особливу активність – постійно бігала та стрибала, а у ліфті навіть штовхалась ногами. Спершу Ксенія Мішина поставила шанувальникам жартівливе та риторичне питання, мовляв, чи й досі вона хоче стати мамою доньки.

Втім, майже одразу знаменита актриса зазначила, що й досі мріє про те, аби народити дівчинку. Зірка зауважила, що бути мамою важко, але воно того вартує.

Українська актриса Ксенія Мішина поділилась кадрами, на яких бавиться з донькою своєї подруги
Українська актриса Ксенія Мішина поділилась кадрами, на яких бавиться з донькою своєї подруги
Мішина визнала, що не проти стати мамою вдруге та навіть думала про народження доньки
Мішина визнала, що не проти стати мамою вдруге та навіть думала про народження доньки

Нагадаємо, що відома українська актриса самостійно виховує сина Платона. Знаменитість у роки навчання в університеті познайомилась з одруженим чоловіком, в якого згодом закохалась. Пара будувала романтичні стосунки, чоловік пішов від дружини, а врешті Ксенія Мішина завагітніла. Пізніше знаменитість усвідомила, що у стосунках біологічний батько її сина ставиться до неї дуже погано, а тому, переживши рукоприкладство з боку колишнього, наважилась і пішла від нього.

Наразі знаменита українська актриса самостійно виховує сина Платона, втім це не заважає їй бути щасливою та подавати правильний приклад дитині. Так, зірка намагається виховати його справжнім чоловіком – навчає галантності, правильної поведінки з протилежною статтю та з хлопцями, зокрема. Ксенія Мішина ніколи не приховує, що пишається своїм сином Платоном і його досягненнями.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.