Чоловік із розкішною шевелюрою: Надя Дорофєєва зізналась, за кого насправді вийшла заміж. Не лисий Кацурін

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала свого коханого чоловіка. Знаменитість розповіла про особливість його зачіски, про яку раніше ніхто не здогадувався

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, на своїй Інстаграм-сторінці продемонструвала коханого чоловіка Михайла Кацуріна, який грається зі своїм сином Іваном. Хлопчик з’явився на світ декілька років тому, коли чоловік ще був у стосунках із Дашею Кацуріною, своєю другою офіційною дружиною. Новоспечена дружина ресторатора показала, як проходять їхні сімейні вечори тепер.

Надя Дорофєєва показала Михайла Кацуріна поруч із його сином від другого шлюбу
Надя Дорофєєва показала Михайла Кацуріна поруч із його сином від другого шлюбу

Дорофєєва пожартувала про Кацуріна

У своєму Інстаграм-блозі відома українська співачка показала світлину, на якій позували її чоловік Михайло Кацурін і його син від попереднього шлюбу. Надя Дорофєєва жартівливо та з гумором підписала фотографію, зазначивши, що на ній зображений стиліст Іван, який робить стайлінг їй і “чоловіку з розкішною шевелюрою”.

Звісно, на світлині можна чудово побачити, що відомий український ресторатор не носить довгого волосся – він воліє стригтись дуже коротко.

Надя Дорофєєва пожартувала про свого коханого чоловіка, якому робив зачіску син
Надя Дорофєєва пожартувала про свого коханого чоловіка, якому робив зачіску син

Нагадаємо, що відома українська співачка Надя Дорофєєва перебуває у стосунках із ресторатором Михайлом Кацуріним вже більш як рік. До цього знаменитості були друзями, а їхніми колишніми партнерами були Даша Кацуріна та Володимир Дантес – до слова, вони зараз теж разом. Щоправда, Вова й Даша не встигли офіційно зареєструвати свої стосунки.

Тим часом Надя Дорофєєва та її обранець на початку цього літа стали чоловіком і дружиною. Зіркові закохані відгуляли весілля за Києвом, а на захід покликали близьких друзів, родичів і колег. Ходять чутки, ніби на весіллі знаменитості просили всіх гостей заклеїти камери телефонів, аби кадри із заходу не потрапили до мережі раніше потрібного терміну.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.