Репяхова заявила про успіх чоловіка та розповіла, за що Віктора Павліка вписали в Книгу рекордів: “Тому що”

Відома українська блогерка Катерина Репяхова чесно зізналась, за що її чоловіка внесли до Книги рекордів. Виявляється, артистові вдалось зробити дещо неймовірне

Віктор Павлік, відомий український артист, вже багато років пише та випускає пісні, якими захоплюються його численні фанати. Шанувальники цінують незаперечний талант свого кумира та завжди тішаться, коли знаменитість виступає з новими та старими хітами. Його дружина Катерина Репяхова розповіла, що її обранець потрапив до Книги рекордів за свою багаторічну працю у творчій  сфері. Що про це відомо?

Павлік потрапив у Книгу рекордів

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова поспілкувалась зі своїми фанатами. Одна з користувачок мережі зізналась, що не чула пісню Віктора Павліка та поцікавилась у дружини артиста, чому цю його композицію так рідко “крутять”. Зірка зазначила, що причина проста – в артиста настільки багато пісень, що переслухати всі просто важко.

Дружина Віктора Павліка пояснила, як йому вдалось потрапити до Книги рекордів
Дружина Віктора Павліка пояснила, як йому вдалось потрапити до Книги рекордів

Катерина Репяхова зазначила, що у її чоловіка 300 пісень, а кількість альбомів сягає 52. Так, за словами української блогерки, Віктор Павлік навіть потрапив до Книги рекордів України за кількість випущених композицій. Наразі у країні немає людини, яка б записала у студії таку саму або навіть вищу кількість пісень.

Крім того, на особистій Інстаграм-сторінці дружина відомого артиста пригадала, що її чоловік виступає на сцені більш як 30 років. За цей час артист встиг випустити неймовірно велику кількість пісень. За словами Репяхової, пік популярності її чоловіка припав на 1997 та 1998 роки. Тоді Віктор Павлік активно виступав і випустив найбільше композицій.

Катерина Репяхова пояснила, чому в її чоловіка Віктора Павліка так багато пісень
Катерина Репяхова пояснила, чому в її чоловіка Віктора Павліка так багато пісень

Дружина відомого українського артиста Катерина Репяхова також продемонструвала кадри з кліпу свого чоловіка Віктора Павліка. Опублікований відрізок був знятий 1994 року. Блогерка звернула увагу шанувальників на шевелюру свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.