Остапчук гребе по 5 тисяч доларів і вище, а Олег Винник веде заходи безплатно: скільки заробляють зірки

Про те, що зірки мають непогані заробітки, ми здогадуємося. Але що отримують настільки багато за місцем неосновної роботи, для українців виявляється справжнім шоком.

Володимир Остапчук

Шоумен одружений втретє. Другу дружину йому утримувати, в принципі, не потрібно, оскільки Христина Горняк – самодостатня особа. А от перша потребує постійних фінансових вливань.

Володимир Остапчук та Олег Винник розповіли про заробітки

Олена Войченко нині виховує двох дітей від Володимира – доньку Емілію та сина Евана. Оскільки родина мешкає в Канаді, то й гроші потрібні відповідні. Остапчуку доводиться щомісяця перераховувати за океан по 4 тисячі доларів.

Сума для шоумена підйомна. Оскільки окрім заробітків на телебаченні, Володя має ще й побічні доходи. Лише за один рекламний ролик на Ютубі чи в Інстаграмі блогер бере по 500 доларів. Якщо його запрошують ведучим на корпоратив, то сума винагороди стартує від 5 тис. баксів. А таких гулянок може бути до десятка за місяць.

Олег Винник

Заробітки співака досягли такого захмарного рівня, що він може собі дозволити вийти на люди навіть абсолютно безплатно. Саме так вчинив повелитель вовчиць, коли погодився стати розпорядником весілля Тоні Матвієнка та Олега Винника. Цю роль артист назвав весільним старостою і навіть самотужки розробив сценарій свята, неабияк потішивши 60 гостей молодят.

Володимир Остапчук та Олег Винник розповіли про заробітки

Звісно, в усіх інших випадках Олег бере чималі суми за власну присутність і виступ на чиїхось урочистостях. Останнім часом пішли чутки, що Винник вже практично одужав і збирається виступати за кордоном із благодійними концертами, а гроші має намір перераховувати на потреби ЗСУ.

Інфа пішла від відомого пліткаря Богдана Беспалова, який дуже добре відомий скандальними заявами. Але блогер завжди наголошує, що збирає чутки, які можуть абсолютно не відповідати дійсності. Пан Богдан наголосив, що Винник тільки назве ці концерти благодійними. Насправді ж в артиста серйозні проблеми з грішми, тож кошти потрібні йому самому.

На цей закид відгукнулася голова офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон, відзначивши, що співак особисто сповістить про європейський тур, якщо збереться його проводити.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.