Діти на шиї і на голові: Катя Осадча показала, як Юрій Горбунов проводить час з маленькими синами (Фото)

Зіркове подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов виховують двох маленьких синів. Телеведуча не приховує, що іноді проводити час з маленькими шибениками зовсім не просто.

Катю Осадчу і Юрія Горбунова називають однією з найміцніших і найзразковіших сімей українського шоу-бізнесу. Їхні стосунки зародилися ще у 2015-му році на зйомках вокального шоу “Голос країни. Діти”. Між колегами по сцені відразу пролетіла іскра і почався бурхливий роман та вони це 2 роки приховували це від публіки. Зізналися про свої відносини Осадча і Горбунов лише у 2017-му, коли телеведуча більше не могла приховувати свій вагітний живіт.

Катя Осадча зворушливо привітала Юрія Горбунова з днем народження
Катя Осадча і Юрій Горбунов разом з 2015-го року

Варто відзначити, що закохані офіційно одружилися за 2 тижні до народження сина Івана. Тоді Горбунов і Осадча не влаштовували пишного весілля, а просто розписалися у РАЦСі. Та скромна реєстрація шлюбу не стала на заваді міцних відносин.

Варто відзначити, що Катя Осадча має дорослого сина від першого шлюбу, а ось Горбунов вперше став батьком лише у 47 років. Чоловік мріяв мати власний дітей, та у шлюбі з першою дружиною Людмилою батьком він так і не став. Не дивно, що саме Юрій став ініціатором ще однієї вагітності Осадчої і у 2021 році вона народила ще одного сина Данила.

Як виглядають діти Осадчої і Горбунова

Осадча не приховує, Горбунов – чудовий батько. Він дуже любить синів і приділяє їм максимум своєї уваги. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телеведуча показала сімейні вихідні з Горбуновим та синами.

Катя Осадча показала сімейні вихідні з чоловіком та дітьми
Катя Осадча показала сімейні вихідні з чоловіком та дітьми

Чоловік грався з маленьким Данилом та підрослим Іваном, а ось самі Осадчій дісталася складніше роль – вчити з старшим сином уроки.

Катя Осадча показала сімейні вихідні з чоловіком та дітьми
Катя Осадча показала сімейні вихідні з чоловіком та дітьми

Я ж тільки сама страждала над домашкою, а тут заходжу вже на друге коло навчання дітей. Як не любила домашку так і не люблю

, – зізналася Осадча.

Нагадаємо, раніше Юрій Горбунов в одному з інтерв’ю зізнався, що обговорює з Осадчою можливість усиновлення дитини в сім’ю. Та нещодавно сама Осадча зізналася, що вивчивши питання, вони наразі вирішили не йти на цей крок. Катерина пояснює, що в Україні дуже важка процедура усиновлення дитини, проблема з бюрократії. А боротися з системою телеведуча не має бажання.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.