Вже не онкохвора Міка Ньютон знову опинилася в онкологічному центрі в США: “Не можу повірити”

Відома українська співачка Міка Ньютон після трьох років ремісії знову опинилась в онкологічному центрі. Знаменитість пояснила, навіщо навідалась до лікарні та що наразі з її здоров'ям.

Міка Ньютон, відома українська співачка, здобула особливу популярність після участі у Євробаченні. Шанувальники артистки завжди уважно стежили за її особистим життям і пройшли разом із нею довгий шлях боротьби з онкологією. 2019 року знаменитості діагностували рак яєчників. Міка Ньютон не здавалась, і завдяки підтримці близьких та силі волі зірка зуміла побороти недугу.

Міка Ньютон у лікарні

Знаменитість пережила не одну операцію на шляху до можливості повернутись до нормального життя. Міка Ньютон зізнається, що їй було важко, а хірургічні втручання позначились на її фізичному та моральному здоров’ї. Втім, додає артистка, вона розуміє, що саме це допомогло їй встати на ноги, а тому особливо вдячна лікарям за їхню титанічну працю.

Відома українська співачка чотири роки тому дізналась про те, що хвора на онкологію
Відома українська співачка чотири роки тому дізналась про те, що хвора на онкологію

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка раніше розповідала, що, за дослідженнями лікарів, рак у результаті лікування зник. Втім, покладатись на такі висновки замало – артистці потрібно кожні три місяці навідуватись до лікарні задля обстеження. Так сталось і нещодавно. Про свій крайній похід до онкологічного центру співачка розповіла в особистому Інстаграм-блозі.

Міка Ньютон розповіла, навіщо приїхала до онкологічного центру та що з її здоров'ям
Міка Ньютон розповіла, навіщо приїхала до онкологічного центру та що з її здоров’ям

Міка Ньютон розповіла, що свій тиждень вона почала з відвідування онкологічного центру задля планової перевірки здоров’я. Знаменитість поділилась, що не любить приходити до лікарні, адже відчуває себе у фільмі – співачка не може повірити, що пройшла крізь боротьбу з онкологією у минулому. Втім, додала зірка, вона повинна кожних три місяці перевіряти стан свого здоров’я, аби бути впевненою, що все добре.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.