Рок-діва Юлія Саніна розповіла про реальні стосунки з Тіною Кароль: “Важко дається дружба”

Рок-діва української естради Юлія Саніна вперше розповіла про дружбу зі співачкою Тіною Кароль. Жінка спростувала чутки про те, що вони дуже близькі подруги.

В українському шоу-бізнесі поговорюють, що співачка Тіна Кароль має дуже складний характер і мало з ким товаришує. Так, Тіна навіть не всім дає інтерв’ю і з багатьма персонами в шоу-бізнесі має натягнуті стосунки. Та є одна артистка, з якою Тіна товаришує і навіть має спільний хіт. Мова йте про солістку гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Маючи спільний хіт “Вільна”, вони часто виступали на одній сцені, танцювали в “Танцях з зірками”, а декілька років назад Тіна і зовсім “віддала” своє суддівське крісло на “голосі країни” Юлії. Співачки з теплом відносяться один до одного та виявляється, вони далеко не найкращі подруги, як вважають багато їхніх прихильників.

Тіна Кароль і Юлія Саніна
Рок-діва Юлія Саніна розповіла про реальні стосунки з Тіною Кароль

Про це розповіла сама Юлія Саніна у шоу “Пекельні борошна”. Співачка зізналася, що артистам дуже важко дружити, тож вони з Тіною радше хороші знайомі, ніж подруги.

Артисткам взагалі дуже важко дається дружба.

, – заявила Саніна.

При цьому Юлія додала, що вона з особливим теплом відноситься до Кароль і вони часто списуються у мессенджерах.

Варто відзначити, що Юлія Саніна кілька років назад зробила собі татуювання з зображенням Тіни Кароль. Так, співачка “набила” на руці ілюстрацію до пісні “Вільна”, де зображена вона та Тіна і рядок з пісні.

Юлія Саніна зробила тату з зображенням Тіни кароль
Юлія Саніна зробила тату з зображенням Тіни кароль

До слова, про скандали Тіни Кароль з зірками української естради відомо набагато більше, ніж про її дружні стосунки з кимось. Так, із останнього, Кароль гучно поскандалила з Олею Поляковою, яка публічно назвала Тіну плакальницею. Кароль дуже образилася на Полякову і використала її слова для розкрутки своєї нової на той час пісні “Скандал”. Варто відзначити, що Полякова все ж вибачилася за сказані слова перед Тіною. Зараз співачки не тримають зла один на одного, але стосунки між собою вони не підтримують.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.