Допоки DZIDZIO вітав з днем народження 10-річну співачку, ексдружина Славія не забула: привітала з 40-річчям

Допоки DZIDZIO проводив час із 10-річною Анною-Марією та записував спільний кліп, ексдружина артиста не забула, що в нього ювілей і щемко привітала колишнього з 40-річчям.

DZIDZIO розчулила історія 10-річної Анни-Марії з Львівщини. Попри те, що нічого не бачить, дівчинка збирає кошти на ЗСУ співами. Її найбільшою мрією було зробити дует із Дзідзьо. Зірковий чоловік втілив бажання маленької співачки в життя.

Дзідзьо виконав мрію 10-річної Анни-Марії

Дівчинка співала у храмах та просто неба, а розчулені її голосом перехожі донатили. Таким чином вдалося зібрати 2 мільйони гривень. Артисту про маленьку волонтерку розповіли військові, відзначивши, що Анна-Марія Герман понад усе мріє познайомитися зі співаком. Хома вирішив зробити мужній українці сюрприз і завітав на день народження.

Прийшов не з порожніми руками. Приніс пісню “Ліхтарики”, написану разом з Анатолієм Безухом. Композицію Дзідзьо та його нова знайома заспівали дуетом, а відео виклали на Ютуб. За перші 4 дні воно набрало понад 360 тисяч переглядів. Співак так відгукнувся про дівчинку:

“Анна-Марія — надзвичайно обдарована, світла та смілива дитина. Пишаюсь її мужністю та прагненням допомогти. Це яскравий вогник у темряві, який дає надію на світле й мирне майбутнє України”.

Колишня дружина Славія привітала Дзідзьо з 40-річчям

Тим часом і сам виконавець отримав сюрприз від колишньої дружини Славії, яка не забула про 40-річний ювілей чоловіка і виклала в мережу Інстаграм щемке привітання з нотками ностальгії:

“Коли, як не зараз, у твій День… Михасику, з ювілеєм!”

Славія та Михайло прожили разом довгих 20 років. Коли Хома вирішив розлучитися, дружина дізналася про це з преси. Щоправда, чоловік колишню кохану не образив – залишив їй 150-метрову квартиру. Тепер Ярославі залишилися лише спомини про кохання в 17 років, про перший гурт, перші успіхи в житті й перші матеріальні здобутки.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.