Відчули щастя материнства: блогерка Саша Бо та ведуча телемарафону Наталя Островська народили донечок (ФОТО)

Попри постійну загрозу їхньому життю мужні українки продовжують народжувати малечу. Днями втретє стала мамою блогерка Саша Бо, а ведуча ТСН Наталя Островська народила вперше.

В обох щасливих матусь на світ з’явилися донечки.

Саша Бо

Подружжя блогерки та стоматолога Платона Тарнавського 21 листопада поповнилося донечкою, яку назвали Вірою. Малеча має вагу 2330 грамів та зріст у 49 см. Татусь не побоявся бути присутнім у пологовій залі, підтримуючи дружину та першим узявши крихітку на руки.

Знаменитість народила донечку

Породіллі 28 років. Це її треті пологи. Саша має двох синів від попереднього шлюбу. Ім’я для донечки блогерка обрала ще до народження дитини. Всі 1,8 млн підписників Інстаграм-акаунту молодички могли помилуватися світлинами немовляти. Щаслива матуся так підписала фото:

“Наша Вірочка. Вчора о 21:45 ми нарешті зустрілись”.

Знаменитість народила донечку

Дитинча для першого у житті фотосету вбрали у білий костюмчик, а поряд поклали м’яку іграшку, до якої Вірі поки що байдуже. Звісно, коментатори не шкодували теплих слів на адресу Саші Бо.

Наталя Островська

Завітав лелека й до оселі 30-річної ведучої Єдиного телемарафону. 17 листопада Наталя стала мамою вперше. На світ без будь-яких ускладнень з’явилася дівчинка:

“Наш Всесвіт. 3760 г. 54 см. Я безмежно дякую команді лікарів. Вони зробили все, аби цей день захотілося повторити”.

Знаменитість народила донечку

Ще перебуваючи на 9 місяці вагітності, Островська знялася у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”. Тепер же відчула на собі щастя материнства. Породілля отримала привітання з визначною подією не лише від колег, але й численних підписників.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.