Лілія Ребрик за місяць до пологів показала, як запалює на сцені, гастролюючи Україною: живіт не заважає

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик зараз знаходиться на 8 місяці вагітності. Та великий живіт не заважає теледіві жити активним життям і працювати.

Не так давно стало відомо, що 42-річна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик та її чоловік хореограф Андрій Дикий чекають на поповнення. У подружжя скоро народиться вже третя дівчинка. Зараз телезірка знаходиться на восьмому місяці вагітності. Народжувати вона буде вкінці грудня, або на початку січня нового року.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину
Лілія Ребрик і Андрій Дикий стануть батьками втретє

В одному з інтерв’ю Лілія Ребрик зізналася, що не планує йти в декрет. За словами акторки, вона має намір продовжувати роботу до останнього, якщо їй це дозволить здоров’я. Схоже, фізичний стан все ж дозволяє Ребрик вести активний спосіб життя. Акторка продовжує активно працювати і зараз, перебуваючи на 8 місяці вагітності, вона їздить з виставами по містам України.

Так, нещодавно вистава за участі Ребрик проходила в Сумах. Акторка опублікувала кілька фото те невеликих відео зі свого виступу.

Лілія Ребрик за місяць до пологів показала, як запалює на сцені, гастролюючи Україною
Лілія Ребрик за місяць до пологів показала, як запалює на сцені, гастролюючи Україною

Варто відзначити, що роль у Ребрик дуже активна. Їй доводить танцювати на сцені активні танці. Незважаючи, на немаленький живіт, Ребрик танцює не гірше інших акторів на сцені. Вона дуже активна, яскрава і вагітність аж ніяк не впливає на якість її роботи.

Лілія Ребрик за місяць до пологів показала, як запалює на сцені, гастролюючи Україною
Лілія Ребрик за місяць до пологів показала, як запалює на сцені, гастролюючи Україною

Нагадаємо, після того, як Лілія Ребрик заявила про свою третю вагітність, вона зустрілася не лише з привітаннями, а й з хейтом у свій бік. Так, в Мережі запідозрили, що акторка наважилась на третю вагітність у 42 роки лише для того, щоб її чоловік мав змогу виїжджати за кордон. Ці обговорення дуже обурили Лілію Ребрик і вона не стала мовчати. Телезірка відповіла на звинувачення хейтерів і зізналася, що їй соромно за тих людей, які так про неї думають. Ребрик запевняє, що наважилась на третю дитину лише тому, що відчуває ресурс дати життя ще одній людині. Лілія мріяла про третю вагітність і наважилась на неї, незважаючи на війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.