Більше не секрет: Добринін підтвердив стосунки з відомою блогеркою після розлучення з Квітковою (ФОТО)

Відомий український ведучий і блогер Нікіта Добринін вирішив не ховати від шанувальників своїх почуттів до популярної блогерки. Тепер фанати знають, в кого закохався колишній Квіткової.

На початку цього року відомий український ведучий Нікіта Добринін і його вже колишня дружина Даша Квіткова повідомили про розлучення. Зіркова пара оголосила, що їхні погляди на життя та цінності розбігаються, а тому заради добробуту обох вони вирішили розійтись. Не минуло й року, як у житті ведучого з’явилась нова жінка. Нещодавно Нікіта Добринін натякнув на те, що має серйозні стосунки з блогеркою Чарою Хорив.

Добринін зустрічається з Чарою Хорив

На особистій сторінці відомого українського ведучого в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій він показав красиву композицію з троянд. Знаменитість незвичайно підписав кадр, філософськи зазначивши, що йому особливо сильно подобається робити подарунки іншим. Цей букет Нікіта Добринін купив у знак симпатії до однієї медійної персони.

Нікіта Добринін і Чара Хорив на заході від Музвару у Києві
Нікіта Добринін і Чара Хорив на заході від Музвару у Києві

Загадкова обраниця відомого ведучого відтепер перестала бути такою загадкою. На Інстаграм-сторінці блогерки Чари Хорив незадовго після Історії Нікіти Добриніна з’явилась світлина з красивим букетом. Знаменитість тримала в руках троянди, які раніше “засвітились” у блозі її кавалера. Так, без сумнівів букет зірка отримала саме від Нікіти Добриніна. Отже, є всі шанси, що зіркова пара будує стосунки, щоправда, наразі не хоче це розголошувати.

Нікіта Добринін показав, який букет від нього отримала Чара Хорив
Нікіта Добринін показав, який букет від нього отримала Чара Хорив

Нагадаємо, що останнім часом шанувальники відомого українського ведучого активно обговорюють той факт, що він може крутити таємний роман із блогеркою. Так, користувачі мережі, які слідкують одночасно за обома знаменитостями – і за Чарою Хорив, і за Добриніним – відзначили, що зіркова парочка часто світиться в Історіях одне одного.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.