Одружена Бужинська зізналась, що має романтичні почуття не до свого чоловіка: “Нас переповнюють емоції”

Відома українська співачка Катерина Бужинська зізналась, що відчула романтичні почуття до іншого чоловіка. Одружена артистка розкрила неочікувані деталі.

Катерина Бужинська, відома українська співачка, давно перебуває у щасливому шлюбі зі своїм коханим чоловіком Дімітаром Стойчевим. Втім, як виявилось нещодавно, артистка закохалась одразу в трьох чоловіків. Щоправда, сталось це у новому кліпі знаменитості. Катерина Бужинська поділилась розповіддю про головний задум своєї нової пісні та кліпу до неї.

Бужинська презентувала нову пісню

Останнім часом артистка все частіше тішить своїх шанувальників свіжими піснями та неочікуваними прем’єрами. Цього разу Катерина Бужинська заспівала від імені жінки, яка давно знає, що таке кохання та, здавалося б, вже не може покохати так само сильно, як колись у минулому. Втім, головна героїня пісні та кліпу артистки знову відчуває неймовірно сильні романтичні почуття.

Катерина Бужинська розповіла про свій новий кліп і сенс пісні, яку нещодавно випустила
Катерина Бужинська розповіла про свій новий кліп і сенс пісні, яку нещодавно випустила

Знаменита українська артистка зазначила, що кожна жінка мріє бути закоханою та коханою. Новий кліп Катерини Бужинської, за її особистими словами, створений для нагадування кожній про той самий поцілунок, від якого серце тремтить.

“Любов – це найвище надбання і сенс життя для кожної жінки. Під час поцілунку з коханою людиною нас переповнюють емоції. “Поцілуй мене так” – це своєрідне нагадування жінці саме про той особливий поцілунок, від якого голова йде обертом”, – поділилась знаменита українська артистка.

Прем'єра нового кліпу та пісні Катерини Бужинської розбурхала уяву шанувальників
Прем’єра нового кліпу та пісні Катерини Бужинської розбурхала уяву шанувальників

У новому кліпі до пісні артистки “Поцілуй мене так” глядачі можуть побачити її у компанії трьох чоловіків, з кожним з яких у неї своя, особлива історія. Шанувальники намагаються вгадати, з ким із них вона вирішить врешті бути. Втім, наприкінці кліпу з’ясовується, що все це – лише сон, який демонструє внутрішні почуття та переживання закоханої жінки.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?