Як знаменитості домашніх тваринок вигулюють: у Жадана кіт, в Гросу, Ектора, Могилевської – симпатичні песики

Знаменитості теж обожнюють котів і собак. Тож за першої-ліпшої нагоди намагаються похвалитися чотирилапими друзями. Замилування у шанувальників тваринки викликають ще те.

Аліна Гросу

В кліпі “Собака” співачка бавиться з великими чорними псами. Натомість у звичайному житті віддає перевагу маленькій білій собачці, більше схожій на ведмедика. Співачка, що нині мешкає в Америці, дуже добре дбає про свою підопічну. Відразу після стрижки влаштувала фотосесію. Гросу відзначила, що зазвичай песики дуже схожі на своїх господарів-людей. Напевно, так і є, адже вираз мордочки білявки й справді дуже нагадує Алінин.

Сергій Жадан

Щось подібне можна сказати й про письменника та музиканта. Його білий кіт теж має певну схожість з хазяїном. Щоправда, по всіляких заходах із Сергієм не ходить. Терпляче чекає на чоловіка вдома, щоб урешті вмоститися на колінах і тихо-мирно провести вечір.

Наталя Могилевська

У артистки доволі напружений гастрольний графік, та коли випадає вихідний, Наталя обов’язково виходить на прогулянку зі своєю чотирилапою подругою Аєю. Настрій у зірки доволі веселий, та і в собачки, схоже, радісно на душі.

Зірки показали своїх чотирилапих улюбленців

Підписники, побачивши Могилевську у парі з годованкою, пригадали, що в дитинстві Наталя частенько вигулювала вівчарку і так само щиро посміхалася. Наталка настільки любить свою чорнявку, що навіть влаштувала спільний фотосет, з’явившись на обкладинці журналу “ЗооДруг”.

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий кулінар не розлучається зі своєю Лупітою, навіть коли готує вечерю на кухні. Собачка уважно спостерігає за процесом та разом із хазяїном знімає першу пробу зі страви. Останнім часом поряд із цією тваринкою з’явилася ще одна. Тож тепер Ектору доведеться готувати подвійну порцію собачих ласощів.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.