Wellboy завинив продюсеру 10 мільйонів гривень, Козловський – 9 млн: як впораються співаки з боргами

Молоді виконавці зазвичай підписують будь-які папери, аби тільки їх просунули в шоубізі. Та коли стають знаменитими, бажають позбутися продюсерської опіки. Що з цього виходить?

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк

2003 року нікому не відомий танцівник із гурту Руслани здобув перемогу в проєкті “Шанс”. Відтоді його взявся продюсувати Ігор Кондратюк. Усі найкращі хіти були написані саме в той період.

Продюсери судяться зі своїми підопічними

Та коли 2012 року Віталій пішов від продюсера й продовжив виконувати власні пісні, екснаставник подав до суду, вигравши його. В 2022 році Козловський в інтерв’ю Славі Дьоміну розповів, що завинив Кондратюку 9 мільйонів гривень, з яких залишилося виплатити 1,5 млн.

Тепер, коли співак служить у лавах ЗСУ, виконавча служба стягує з його зарплати заборгованість, тож на руки захисник отримує менше половини. Громадськість звернулася до пана Ігоря з проханням зачекати з виплатою боргу до закінчення війни, на що він лише брудно вилаявся.

Wellboy і Papa Music

Днями стало відомо, що Антон Вельбой та його продюсерський центр дійшли компромісу. Щоправда, поки незрозуміло, оголошено перемир’я чи відбудеться припинення співпраці. Суд проти Papa Music Антон програв і в підсумку залишився винен лейблу 10 мільйонів гривень.

Продюсери судяться зі своїми підопічними

Дострокове припинення контракту артистом було визнано незаконним. Вельбой пояснив, що пішов із продюсерського центру, оскільки той продовжує співпрацю зі зрадником Юрієм Бардашем, та суддя не взяв до уваги подібні аргументи. Тим паче, що СБУ жодних порушень у цьому плані не виявила.

Виконавець узяв собі сценічне ім’я Velboi й продовжив співати “Вишні” та інші хіти. У підсумку нарвався на вимогу сплатити 300 тис.доларів компенсації. Юрист компанії натякнув, що все можна виправити. Схоже, здоровий глузд узяв гору, й Антон пішов на мирову.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.