Чоловік Осадчої Горбунов розповів, як йому дається робота телеведучого: цілими днями репетиції та прогони

Юрій Горбунов поділився підготовкою до зйомок. Телеведучий розповів про важливість вивчення сценарію та обговорення деталей з режисером і костюмером та як виглядає життя за кулісами телеекрану.

Юрій Горбунов розкрив завісу того, як виглядає його життя за кулісами телеекрану. У своїй публікації в Instagram він поділився подробицями щодо підготовки перед робочим процесом.

“Багато з вас запитують, як проходять мої зйомки, тому вирішив розкрити трошки завісу. Кожен з нас бачить тільки яскраву сторону телеекрану, але за кулісами справи дещо складніші та цікавіші!” – відзначив Горбунов під фото.

Додавши, що підготовка розпочинається задовго до зйомок, він показав, як виглядає процес вивчення сценарію, спілкування з режисером та костюмером. Також він підкреслив важливість костюму, який, на його думку, є не лише частиною одягу, але і важливою частиною образу, який допомагає відтворити історію на екрані.

“Від самого ранку налаштований на зйомки. Оскільки останні 20 років в мене прямі ефіри — це стало своєрідним стилем життя” – зізнався Горбунов.

Чоловік Осадчої Горбунов розповів, як йому дається робота телеведучого
Чоловік Осадчої Горбунов розповів, як йому дається робота телеведучого

За його словами, багато ефірних годин вимагають цілого дня репетицій та прогонів. Зберігати енергію та гарний настрій протягом усього дня — це важливе завдання, адже телеведучий повинен бути завжди готовим до взаємодії та імпровізацій з аудиторією.

“Прямі ефіри — стиль життя, який і робить їх особливими. Жива атмосфера, імпровізації, відгуки аудиторії — те, що я люблю!” – підкреслив Юрій.

На запитання від підписника про “дисципліну”, якої не було згадано у публікації, він відповів у своєму стилі:

“Без дисципліни взагалі нічого не буде! Дисципліна навіть не обговорюється!” – чітко відзначив телеведучий.

Чоловік Осадчої Горбунов розповів, як йому дається робота телеведучого
Чоловік Осадчої Горбунов розповів, як йому дається робота телеведучого

Позитивний настрій Юрія Горбунова та відданість своїй професії роблять його відомим та улюбленим телеведучим багатьох. Він надихає прикладом тих, хто прагне досягти висот у своїй професії. Кожен прямий ефір Юрія — це не просто телевізійна передача, а справжнє шоу, де він виражає свою творчість та професіоналізм, як телеведучого та актора.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.