Лідер гурту “Скай” Олег Собчук після 20 років заговорив про розлучення: “Цей шлюб був токсичним”

Фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук прожив у шлюбі з Марією 20 років. І от сімейні негаразди спливли на широкий загал. Подружжя почало з'ясовувати стосунки привселюдно.

Прихильники гурту “Скай” з подивом дізналися, що міцний шлюб музиканта похитнувся. Сміття з хати першою винесла дружина Олега Собчука Марія. Жінка оприлюднила у своєму Інстаграмі шматочок листування з колишнім чоловіком, з якого можна зробити висновок, що подружжя вже почало ділити майно.

Олег Собчук розлучився після 20 років шлюбу

Марія вважає благовірного аб’юзером, назвала стосунки з Олегом “токсичними” й скаржиться, що все це “проєктується на дітей”. Собчук у відповідь назвав дружину “невдячним створінням”.

Олег Собчук розлучився після 20 років шлюбу

Жінка додала, що висловила благовірному все, що думає, і стала пишатися собою, мовляв, більше ніхто не буде з нею так поводитися. Діти пари вже зовсім дорослі. Тетяні 20 років, а Арсену – 14.

Олег Собчук розлучився після 20 років шлюбу

Пара була на межі розлучення у 2020 році, та потім, здається, все залагодилося. Тепер же з’ясувалися нові обставини. У відповідь на пост дружини Собчук вирішив не мовчати. У мережі Фейсбук музикант зазначив, що вони вже 3 роки не живуть разом, а у травні 2023-го розлучилися офіційно.

Олег Собчук розлучився після 20 років шлюбу

З дітьми в знаменитості гарні стосунки, а всіх умов за договором з колишньою він дотримується. Нащадки, здається, не збираються йти шляхом тата. Тетяна захоплюється анімацією та графікою. А Арсен, швидше за все, стане блогером.

Олег Собчук розлучився після 20 років шлюбу

Три роки тому музикант розповідав журналістам про певну кризу в стосунках із Марією, але зазначав, що знає її пів життя, і лише вона його розуміє, як ніхто інший. Узагалі протягом цих двох десятиліть вони кілька разів мали намір розлучитися, але мирилися заради дітей. Схоже, тепер ситуація вийшла з-під контролю, і справа дійшла до взаємних обвинувачень. Марія всіляко намагається принизити колишнього.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.