“Побудова складних бізнес-схем”: Потап назвав реальну причину, чому так часто їздить за кордон

Відомий український артист і продюсер Олексій Потапенко вперше прокоментував свої постійні поїздки за кордон. Знаменитість зізнався, навіщо так часто виїжджає з України.

Олексій Потапенко, який виступає під псевдонімом Потап, після початку повномасштабної війни довго тягнув із поверненням додому. Саме тому тепер користувачі мережі особливо гостро реагують на поїздки знаменитості за межі України – навіть якщо вони пов’язані з благодійністю чи волонтерством. Довго фанати цікавились у продюсера, навіщо він так часто їздить за кордон. Артист нарешті пояснив причину.

Потап про поїздки за кордон

Нещодавно відомий український артист вкотре показався за кордоном. Цього разу Потап поїхав до США, а у новому дописі, в якому розповів про поїздку, висловився і про її мету. Так, свої виїзди за межі України продюсер назвав бізнесом. Разом зі своєю дружиною Настею Каменських знаменитість вирушив до Маямі для того, щоб презентувати її нову іспанськомовну пісню “Tu y Yo”.

Відомий український артист прокоментував свої постійні поїздки за кордон і назвав причину
Відомий український артист прокоментував свої постійні поїздки за кордон і назвав причину

За кордоном, в одному з американських міст, відома українська артистка разом зі своїм зірковим чоловіком навідались до медіакомпанії. Там у Насті Каменських був запланований виступ, а також – інтерв’ю для американського шоу. Потап, як її продюсер і коханий чоловік, вирушив із нею за кордон для моральної підтримки.

Потап зізнався, навіщо постійно виїжджає за кордон та що робить за межами України
Потап зізнався, навіщо постійно виїжджає за кордон та що робить за межами України

Крім того, пояснив у новому дописі Потапенко, його постійні поїздки за кордон пов’язані з бізнесом. Знаменитість зазначив, що музика та написання пісень для артиста означають не лише творчість і талант, але і постійну потребу приділяти увагу бізнес-аспектам.

“Це постійне спілкування з артистом, побудова складних бізнес-схем, відрядження й потужний нетворкінг”, – пояснив шанувальникам у своїй новій публікації відомий український артист Олексій Потапенко.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.