facebook

“Тато, хочу на фронт”: Потап зізнався, чому насправді повернувся в Україну і заявив, що записався в тероборону

Тільки у вересні Потап нарешті повернувся до України. Нещодавно артист зізнався, навіщо насправді він вирішив покинути сонячну та безпечну Іспанію

Потап разом зі своєю дружиною Настею Каменських загриміли у гучний скандал через те, що за декілька днів до повномасштабного вторгнення опинились за кордоном. Масла у вогонь артисти підлили, коли вирішили не повертатись до України. Співак Олексій Потапенко проживав у іспанському маєтку більше ніж пів року повномасштабної війни.

Першою до України повернулась дружина співака Настя Каменських. В середині серпня знаменитість повідомила, що вже перебуває у Києві й готується до благодійних виступів і волонтерських поїздок. Всі публічні заходи вона відвідувала без свого чоловіка. Проте, запитання публіки стосовно місця перебування Потапа Настя Каменських ігнорувала. Лише наприкінці літа артистка вирішила нарешті зізнатись: її чоловік все ще “ховається” за кордоном.

Потап довгий час не повертався до України - через хворобу, що спіткала артиста, він вирішив залишатись у безпеці в Іспанії
Потап довгий час не повертався до України – через хворобу, що спіткала артиста, він вирішив залишатись у безпеці в Іспанії

Пізніше стало відомо, що причиною довгої відсутності Потапа стала його хвороба. Артист зізнався, що на фоні нервів та стресу через війну України він мав поганий фізичний стан, а його обличчя сильно заніміло.

На початку осені Потап повідомив: він повертається до України. Нещодавно артист зізнався, що стало причиною такого рішення. За словами Олексія Потапенка, він буквально рвався на фронт. Тато зірки вмовляв його краще обдумати своє рішення, а також спочатку спробувати свої сили у дещо безпечніший спосіб.

Кажу: “Тату, хочу їхати, хочу на фронт, на передову”. А він каже: “Ти для початку в тероборону запишись

– поділився Потапенко спогадами про телефонну розмову з батьком.

Схоже, що співака замучила совість, а тому він вирішив не просто повернутись додому, а й записатись до одного з підрозділів територіальної оборони
Схоже, що співака замучила совість, а тому він вирішив не просто повернутись додому, а й записатись до одного з підрозділів територіальної оборони

Музикант також зізнався, що після цієї розмови він попросив свого батька допомогти йому із записом до територіальної оборони міста Києва. Олексій Потапенко записався до підрозділу тероборони “заочно” – його тато виконав синове прохання.

Ось так я заочно записався в тероборону і вирішив, що й надалі робитиму те, що вмію, – буду доносити інформацію про Україну

– згадав Потап.

Популярне

Схожі статті

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.