Ольга Сумська на очах у Віталія Борисюка пригорнулася до іншого і обмацала його з ніг до голови (Фото)

Українська акторка Ольга Сумська поділилася у своєму Інстаграм-блозі неоднозначними кадрами. Жінка залицялася до молодого актора на очах у свого чоловіка.

Ольга Сумська здобула свою популярність ще в далеких 90-х. Молода красуня, зігравши роль Роксолани у однойменному телесеріалі, відразу стала зіркою українського телебачення. Вже протягом 30 років Сумська є однією з найзатребуваніших акторок театру та кіно. Публіка її любить не лише за талант і вроду, а й за щирість і відкритість з глядачами.

Відомо, що Ольга Сумська вже майже 30 років перебуває у шлюбі зі своїм колегою по сцені Віталієм Борисюком. Акторка не приховує, що її шлюб не завжди був ідеальним і вона навіть була на межі розлучення. Та попри все Ольга і Віталій змогли зберегти свої почуття і залишилися сім’єю.

Сумська сама готує для Борисюка смаколики
Ольга Сумська і Віталій Борисюк в шлюбі вже 27 років

Зараз Ольга Сумська практично не розлучна з чоловіком. Вони разом не лише живуть, а й працюють. Наразі подружжя їздять по містам України з виставою “Брешемо чисту правду” і радують своєю творчістю прихильників.

Нещодавно Ольга Сумська у своєму Інстаграм-блозі опублікувала уривок зі своєї вистави. Так, на відео зображений момент подружньої зради. Ольга Сумська, яка грає зрадницю, обіймає і обмацує з ніг до голови свого партнера по сцені актора Арама Арзуманяна. В цей час додому приходить її чоловік.

Ольга Сумська на очах у Віталія Борисюка пригорнулася до іншого і обмацала його з ніг до голови
Ольга Сумська на очах у Віталія Борисюка пригорнулася до іншого і обмацала його з ніг до голови

Судячи по реакції залу, акторська гра Сумської дуже сподобалася глядачам.

Нагадаємо, зараз Ольга Сумська заміжня вдруге. В юності вона вийшла заміж за актора Євгена Паперного і народила йому доньку Антоніну. Та вже через пару років шлюбу Ольга почала зраджувати Євгену з молодим актором Віталієм Борисюком. Коханці довго не змогли тримати в секреті свої відносини. Одного разу Паперний застукав Сумську на гарячому. Тоді все супроводжувалося гучним скандалом, Ольга пішла від Євгена до Борисюка. Та зараз, через багато років, Сумська змогла налагодити відносини з колишнім чоловіком і має з ним гарні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.