Позаздрить навіть Полякова: як виглядає заміський будинок Лілії Ребрик – розкішні апартаменти посеред лісу

Українська акторка Лілія Ребрик може похизуватися своєю нерухомістю. Жінка має квартиру у Києві, дачу за містом, а у 2021 році вона придбала заміський будинок, де наразі триває ремонт.

Лілія Ребрик – одна з найбільш відомих та успішних акторок України. Жінка реалізувала себе, як телеведуча та акторка театру і кіно. Лілія змогла побудувати не лише приголомшливу кар’єру, а й створити міцну родину. Так, вже понад 10 років Ребрик знаходиться у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Вони мають двох спільних доньок, а зовсім скоро у них народиться третя донечка. Зараз Лілія Ребрик знаходиться на 6-му місяці вагітності.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину
Лілія Ребрик чекає на третю дитину

Очевидно, що для такої великої родини потрібні великі апартаменти. Відомо, що Ребрик і Дикий мають квартиру у Києві та дачу на Київщині. А у 2021 році подружжя придбали великий заміський будинок, про який давно мріяли. Зараз там тривають ремонтні роботи, в будинку ще не можливо жити.

Варто відзначити, що Ребрик з чоловіком та дітьми більшість часу живе не в квартирі у Києві, а на дачі. Саме тому подружжя вирішили придбати ще один будинок, адже їм дуже сподобалось жити на дачі. Відомо, що та сама дача знаходиться у котеджному містечку “Лісове озеро” неподалік Києва. Навколо будинку – сосновий ліс, а сам маєток відгорожений високим дерев’яним парканом.

Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині
Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині

Лілія Ребрик ніколи не проводила екскурсію по свому будинку, та телезірка частенько публікує у своєму Інстаграм-блозі домашні фото і відео, де і можна розгледіти її апартаменти.

Так, на прибудинковій території знаходиться невеликий сад з плодовими деревами та кущами малини. Також є теплиця, де акторка вирощує свіжі овочі і зелень.

Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині
Лілія Ребрик показала свій заміський будинок на Київщині

Біля будинку є басейн та ігровий майданчик для дітей. Також є невеличкий будиночок для барбекю.

Ремонт у самому будинку сучасний і виконаний у світлих кольорах.

На просторій кухні можна розгледіти розкішні панорамні вікна.

Очевидно, що акторка має відмінний смак.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.