Леся Нікітюк попала на 100 тисяч доларів: її Porsche Cayenne не пощастило на паркуванні (ФОТО)

Леся Нікітюк має насичене подіями життя. У перервах між зніманнями ще й встигає відвідати спортзал. От тільки одна біда – допоки Леді Ле тягала залізо, її шикарне порше постраждало.

Леся Нікітюк частенько хвалиться в мережі власною автівкою. Заздрити є чому. Porsche Cayenne вартістю в 100 тисяч доларів і справді вражає красою та комфортом. Та відтепер автівка втратила свій привабливий вигляд.

Знаменитості втрапили в ДТП

Допоки знаменитість знімала чергову серію РоксоЛесі, вбравшись у руду перуку турецької султанки, стояла на цвяхах та займалася качанням м’язів у спортзалі, її улюблену сталеву ластівку зачепила якась невправна водійка.

Знаменитості втрапили в ДТП

Дівчина, певно, дуже сильно поспішала у нагальних справах, тому поїхала, не дочекавшись власниці машини. Добре, хоч залишила контакти для зв’язку. То за справу взялися браві поліцейські.

Знаменитості втрапили в ДТП

Леся інцидентом особливо не переймається, адже її чотириколісна улюблениця застрахована від будь-яких несподіванок. Тож за ремонт ведучій сплачувати не доведеться. Вона відзначила:

“Просто кудись дівчинка спізнювалася, нічого страшного, я не ображаюся, у мене страховка є”.

Інцидент на цьому було вичерпано.

Остапу Ступці не пощастило

Та далеко не всім зіркам вдається відбутися легким переляком під час ДТП. Наприклад, Остап Ступка сам спричинив аварію. Актор 4 квітня сів за кермо, перебуваючи напідпитку, і близько 23 години протаранив своїм Range Rover легковик Mitsubishi, що був припаркований на зупинці. На нещастя, в салоні перебував водій, який через зіткнення отримав численні травми.

Знаменитості втрапили в ДТП

Наприкінці листопада відбувся суд у цій справі. Ступку було визнано винним. Суддя відсторонив знаменитість від керування транспортними засобами на 8 років. А ще на найближчі 3 роки обмежив волю винуватця ДТП. Тепер Остап має перебувати під домашнім арештом з нульової години до 5 ранку. І повинен регулярно виконувати суспільно-корисні роботи у спеціальних закладах.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.