Екс-чоловік Анни Трінчер Волошин розкритикував Машу Єфросиніну за дорогий одяг та прикраси: “Дуже забавно”

Колишній чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин розкритикував Машу Єфросиніну за її слова у бік своєї ексдружини. Знаменитість дорікнув ведучій за вишуканий одяг і прикраси.

Не так давно відома українська актриса та співачка Анна Трінчер дала інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Знаменитість розповіла про свою професійну діяльність у часи повномасштабної війни, а також висловилась про те, як на неї вплинуло розлучення з чоловіком. Втім, найцікавішим виявилось запитання від Єфросиніної про те, чи доречно зараз публікувати кадри з дорогими подарунками. Така цікавість журналістки обурила колишнього чоловіка Трінчер Волошина.

Волошин розкритикував Єфросиніну

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість зазначив, що Маша Єфросиніна для інтерв’ю обрала дорогий одяг і прикраси, вартість яких складає не менш як декілька тисяч доларів. На думку Олександра Волошина, з боку журналістки було недоречно та навіть лицемірно дорікати його колишню дружину за те, що вона навіть у часи повномасштабної війни знаходить кошти на одяг і дорогі подарунки.

Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди
Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди

Крім того, зазначив знаменитий український блогер, вони з Анною Трінчер стовідсотково мають право показувати своїм шанувальникам, як живуть і які речі собі купляють. Олександр Волошин пояснив, що від самого початку повномасштабної війни вони почали активно займатись благодійністю та волонтерством, а тому соромно їм бути не повинно.

Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди
Відомий український блогер розкритикував ведучу Машу Єфросиніну за її вишукані та дорогі наряди

“Але коли це [дорікає – прим. ред.] робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить у кольє Frolova за п’ятдесят тисяч гривень. І сидить в браслетах Cartier, які коштують тисячу доларів… Ну для мене це верх лицемірства”, – пояснив відомий блогер Олександр Волошин у своєму Інстаграм-блозі.

Знаменитість також додав, що його дратують занадто правильні люди, які здаються такими лише на публіці, перед своїми шанувальниками. Олександр Волошин зазначив, що всі навколо бояться висловитись про це, а він не стидається говорити те, що думає.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.