“Незручний момент”: Надя Дорофєєва зізналась, як ставиться до свого колишнього чоловіка Володимира Дантеса

Відома українська співачка у коментарі для журналістів висловилась про ставлення до свого колишнього чоловіка. У мережі обговорили реакцію зірки на запитання.

Нещодавно відома українська співачка Надя Дорофєєва завітала на прямий ефір до “Сніданку з 1+1”. Знаменитість відповіла на чимало запитань ведучого шоу Руслана Сенічкіна. Одним із таких питань стало те, чи не шкода артистці свого колишнього чоловіка Володимира Дантеса, якого зараз активно критикують у мережі. Що відповіла знаменитість, читайте далі.

Дорофєєва про Дантеса

Ведучий ранкового шоу поцікавився у гості проєкту Наді Дорофєєвої, чи не виникає у неї співчуття до колишнього чоловіка на тлі його активної критики у мережі. Знаменитість спробувала оминути запитання, зазначивши, що зараз користувачі мережі часто критикують буквально кожного. Надя Дорофєєва також не стала порівнювати Дантеса з Потапом, як попросив її Руслан Сенічкін.

У прямому ефірі Руслан Сенічкін поставив Наді Дорофєєвій запитання про Володимира Дантеса
У прямому ефірі Руслан Сенічкін поставив Наді Дорофєєвій запитання про Володимира Дантеса

Втім, на цьому ведучий ранкового шоу на українському телеканалі не зупинився. Знаменитість поцікавився у Наді Дорофєєвої, чи давно вона спілкувалась зі своїм ексчоловіком. Артистка заперечно похитала головою, нервово усміхнулась і відвернулась, натякаючи, що більше не бажає спілкуватись на цю тему.

“Така любов, така любов… була”, – іронічно зазначив Руслан Сенічкін.

А ось у коментарях до опублікованого фрагмента з ранкового шоу користувачі мережі назвали діалог “незручним моментом”.

У прямому ефірі Руслан Сенічкін поставив Наді Дорофєєвій запитання про Володимира Дантеса
У прямому ефірі Руслан Сенічкін поставив Наді Дорофєєвій запитання про Володимира Дантеса

Нагадаємо, що про розлучення зіркової пари стало відомо навесні минулого року. На початку повномасштабної війни Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про свій розрив. Знаменитості пояснили, що так буде краще для них обох, але причину вони не оголосили й досі. Так, відома українська артистка після розлучення почала стосунки з Михайлом Кацуріним, за якого потім вийшла заміж. А ось Дантес почав зустрічатись із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною новоспеченого чоловіка своєї екскоханої.

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.