Продюсер Полякової Ясинський розповів, із ким вона могла б записати дует: цікава співпраця з Петром Чорним

Відомий український продюсер і наставник Олі Полякової Михайло Ясинський чесно відповів на запитання про співпрацю з Петром Чорним. Чому він так і не взяв артиста під своє крило?

Михайло Ясинський є одним із найпопулярніших продюсерів України. Нині основним напрямком його діяльності є наставництво Олі Полякової. Втім, як він пригадав у крайньому стрімі зі Славою Дьоміним, раніше у нього були спроби налагодити співпрацю з Петром Чорним. Продюсер чесно відповів, чому саме в нього не склались ділові стосунки з артистом і що стало причиною того, що Суперблондинка так і не записала дует із колегою.

Ясинський про Петра Чорного

У нещодавньому ефірі зі Славою Дьоміним відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про те, що в українському шоубізнесі є чимало артистів із непростим характером. Так, наприклад, пояснив знаменитість, він не зміг би співпрацювати з Іво Бобулом. Ясинський також пригадав, що намагався налагодити контакт із Петром Чорним, але врешті у зіркового дуету не вдалось домовитись про умови співпраці, які б влаштовували обох.

Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним
Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним

За спогадами Михайла Ясинського, він вважає і продовжує так думати – у співпраці з Чорним вони б легко могли заробляти чимало грошей. Втім, пропозиція продюсера артистові полягала далеко не у фінансовій вигоді. Ясинський пригадав, що він хотів, аби Петро Чорний розвивався як артист. На думку продюсера, в Україні немає ще одного настільки відомого, яскравого й талановитого ромського артиста. Разом із тим, популяризація культури Петра Чорного здається Ясинському актуальною.

Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним
Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Петром Чорним

“У мене з Петею все прекрасно. Я дуже поважаю цю людину, він дуже талановитий артист, але у нас не склалося”, – пояснив Михайло Ясинський.

Знаменитість також зазначив причину, чому співпраця не вдалась. За словами Михайла Ясинського, і він, і відомий артист є дорослими та успішними людьми, в яких чимало власних проблем. Саме такі дорослі проблеми завадили зіркам дійти спільного рішення.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.