36-річний Євген Клопотенко вдруге дав обітницю кохання: новим обранцем кухаря став голландець

Одного разу Євген Клопотенко вже наробив галасу в мережі, виклавши в Інстаграм світлини з весілля. Тепер знаменитий кухар з'явився на сходах того ж РАЦСу вдруге.

Звісно, за 2 місяці підписники акаунту Євгена Клопотенка не встигли забути ажіотажу, який спричинив весільний фотосет знаменитості. Тоді чоловік позував попід руку з дівчиною у білій сукні, сповістивши фанам:

“Щастя любить тишу і коли про нього мовчать”.

Згодом правда таки спливла. Євген лише зіграв роль нареченого, де його партнеркою була співачка Вікторія Родько. На весільного водія перетворився відомий гуморист Василь Байдак. Мета подібної акції була амбітна – зібрати 2 мільйони гривень на авто для медиків з інтернаціонального легіону.

Євген Клопотенко: перше весілля

Відтоді минуло майже 2 місяці, і Клопотенко з’явився на тих же сходах біля будівлі РАЦСу. Кулінар убрався в той же сірий костюм, як і під час першого “весілля”. Тільки білі кросівки змінив на чорні черевики.

Нареченою, яку він цілував, виявилася величезна упаковка сиру КОМО. Коробці начепили фату й дали в руки весільний букет, а Євген зробив зізнання:

“КОМО, тобі личить моє кохання”.

Євген Клопотенко: друге весілля

Знаючи веселий норов чоловіка, ніхто з підписників уже не повірив у реальність дійства. Серед коментів траплялися такі:

“Це дуже смішно”.

Фани шеф-кухаря стали ділитися назвами улюблених видів сиру. Прозвучала пропозиція назвати спільних дітей “голландо-клопотенятами”. А на весіллі запропонували провести серед гостей конкурс – голландський штурвал. У підсумку було однозначно відзначено:

“Так, як перший раз, аудиторію вже не сколихнути”.

Чекаємо від Клопотенка пояснення, що означає подібне дійство цього разу.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".