Судді-зрадники з “Х-Фактору”: Серьога, Йолка, Сосєдов. В Україні їх обожнювали, а вони просто були у масках

Багато хто пам'ятає феєричне шоу "Х-Фактор", яке збирало до 2020 року мільйони людей перед екранами телевізорів. Головними особами шоу, яких вважали кумирами, була четвірка вибагливих суддів.

Незмінним серед них протягом всього часу був Ігор Кондратюк, а от у перших двох сезонах окрім нього суддівські крісла займали співачка українського походження Йолка, білоруський репер Серьога та російський музичний критик Сергій Сосєдов.

Так, до 2014 року практику запрошувати росіян та білорусів на талант-шоу арбітрами вважали нормою. Вони вирішували, кому дати шанс стати зіркою українського шоу-бізнесу, критикували та повчали учасників та широкий загал. Ми любили їх усією країною, як і ведучу Оксану Марченко. Цікаво, що саме вона, зі слів Кондратюка, наполягала на тому, щоб на шоу розмовляли українською мовою навіть з іноземними суддями.

Втім, всі вони, окрім Ігоря Кондратюка, зараз Україну покинули.

Йолка

Йолка
Йолка. Судді-зрадники з Х-Фактору

Співачка Йолка, родом із Закарпаття, живе та працює у росії. Виходить на сцену, дає концерти тим, хто напав на Україну і нищить її. Але ніколи артистка не висловилась на захист своєї країни, не засудила агресію, а навпаки в інтерв’ю російським телеканалам жалілася, як важко їй було на українському “Х-Факторі”.

Серьога та Сосєдов

С
Серьога та Сосєдов. Судді-зрадники з Х-Фактору

Білоруський співак репер Серьога, який тривалий час проживав в Україні, заробляв гроші, одружувався, розлучався та народжував дітей, після лютого 2022 року повернувся на свою батьківщину та став вихваляти Лукашенко, зустрічатися з ним, при кожній можливості підкреслювати білоруське громадянство й ніколи не висловлюватися стосовно того, що відбувається в нашій країні та хто в цьому винен.

Ще одним персонажем з судівської четвірки є колишній шанувальник Пугачової Сергій Сосєдов. Він вважався другом України, але потім, як виявилось, то була лише маска, тому що зараз він ходить по російських телеканалах та паплюжить нас. Втім, як і свого колишнього кумира Аллу Пугачову.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.