Зіркові розлучення 2023 року: Салем, Вірастюк, Брєжнєва, Жадан, Трінчер далі підуть кожен своїм шляхом

Сучасні події, що кояться зараз в країні, аж ніяк не сприяють міцним стосункам. Навпаки, розлучення накрило хвилею багато сімейних пар, які прожили разом багато років.

Не стали виключенням й наші зірки.

Василь Вірастюк та Салем

Найсильніша людина планети за версією 2004 року Василь Вірастюк оголосив про своє розлучення. В інтерв’ю спортсмен та політик заявив, що прожив зі своєю дружиною Інною 15 років і має з нею 2 спільних дітей, але зараз змушений стати ініціатором цього розлучення. Що саме стало причиною такого рішення пан Василь не хоче говорити, хоча зауважив: воно не було спонтанним, бо проблема постала ще у жовтні 2022 року і натякнув на те, що фінансові апетити дружини постійно ростуть. Він також сказав, що хотів би, щоб діти, яким він і зараз матеріально допомагає, залишились з ним, а майно поділить суд.

Даніель Салем — відомий ведучий й ресторатор, та його дружина Марія у червні цього року розпочали процес розлучення. Хоча раніше Даніель завжди називав дружину своєю музою і прожив з нею 17 років та має спільну доньку, ще до початку повномасштабного вторгнення пара вирішила розлучитися. Втім сучасні події змусили поставити питання на певний час на паузу. І ось у цьому році шлюборозлучний процес вони поновили. Причиною Салем назвав ревнощі.

ТОП 5
Топ 5 гучних розлучень 2023 року. Василь Вірастюк та Даніель Салем

Брєжнєва, Жадан, Трінчер

Віра Брежнєва повідомила про своє розлучення з Костянтином Меладзе на своїй сторінці в Інстаграм, але на негативі не акцентувала, а запросила на свій концерт. Нагадаємо, що пара одружилась у 2015 році в Італії, де вони мають власну віллу.

Письменник Сергій Жадан розлучився зі своєю другою дружиною Іриною Куніциною 26 червня цього року. У пари є десятирічна донька.

Співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин також у списку тих, хто з 2023 року більше не разом. Дивно, але обидва в інтерв’ю розповідають, що жалкують за тим, що все так швидко в них скінчилось

Топ 5 гучних розлучень 2023 року. Брєжнєва, Жадан, Трінчер

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.