Всесвіт був проти повернення: дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка розповіла про пригоди на шляху додому

Відома українська блогерка та кохана дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка розповіла про своє повернення в Україну. Знаменитість чесно висловилась про те, як складно це було.

Настя Коротка, відома українська блогерка та дружина ведучого Андрія Бєднякова, повідомила про повернення додому. Знаменитість разом зі старшою донькою та маленьким сином від свого чоловіка перетнула океан. Зірка зізналась, що повертатись із США в Україну було дуже непросто. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Настя Коротка розповіла правду про свої пригоди на шляху додому.

Дружина Бєднякова повернулась

На особистій Інстаграм-сторінці відома українська блогерка розповіла про пригоди, з якими зіткнулась на шляху додому. Настя Коротка пригадала, що на першому літаку безпосередньо з США вони летіли дуже довго. Знаменитість вирішила не брати окреме місце для свого маленького сина Остапа, про що пізніше сильно пошкодувала.

Відома українська блогерка Настя Коротка повернулась назад в Україну разом із двома дітьми
Відома українська блогерка Настя Коротка повернулась назад в Україну разом із двома дітьми

Дружина Андрія Бєднякова зазначила, що вона не подумала про те, що малюк вже підріс, а тому тримати на руках його було особливо складно. Втім, така неприємність виявилась не єдиною на шляху додому. Анастасія Коротка пригадала, що під час пересадки на другий літак вона дізналась про затримання рейсу на декілька годин. А ось причиною стало те, що в аеропорту загубили валізи чималої кількості пасажирів – серед загубленого багажу виявились і валізи Короткої.

Відома українська блогерка Настя Коротка повернулась назад в Україну разом із двома дітьми
Відома українська блогерка Настя Коротка повернулась назад в Україну разом із двома дітьми

Зірка зазначила, що авіалінії на знак вдячності за очікування та вибачення за такі неприємності погодились оплатити номери у готелі для пасажирів літака. Настя Коротка зазначила, що вирішила зняти найдорожчий номер, а також назвала жартівливу причину – вона це зробила заради того, аби точно компенсувати свою журбу через складну дорогу додому.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.