Ксенія Мішина вивела з себе своїх підписників: актриса почула про себе те, про що раніше не здогадувалась

Відома українська актриса Ксенія Мішина "розізлила" мережу поїздками за кордон у супроводі свого сина Платона. Як знаменитість відповіла на критику підписників?

Ксенія Мішина, відома українська актриса та блогерка, вирішила поїхати зі своїм сином Платоном на відпочинок за кордон. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала перші кадри з Таїланду, куди привезла свою дитину. Втім, такі веселощі оцінили не всі користувачі мережі. У коментарях шанувальники розкритикували зірку українського кіно і за відпочинок у час повномасштабної війни, і за дозвіл синові фарбувати волосся.

Ксенію Мішину розкритикували

На своїй Інстаграм-сторінці Ксенія Мішина опублікувала Історії, в яких продемонструвала, як долетіла до Таїланду. Крім того, знаменитість опублікувала допис, в якому можна було побачити щасливі танці зірки разом із її сином Платоном. Зіркові мама та син були раді вирватись на відпочинок, але такі емоції сподобались не всім користувачам мережі. У коментарях до нової публікації підписники актриси висловились проти подібного контенту у час повномасштабної війни.

Ксенію Мішину розкритикували у мережі за відпочинок за кордоном
Ксенію Мішину розкритикували у мережі за відпочинок за кордоном

Так, підписники знаменитої актриси зазначили, що ніхто не забороняє відпочивати та приділяти увагу і час собі. Втім, вважають користувачі мережі Інстаграм, робити це можна тихіше та без зайвих “хизувань”. До слова, критикували Мішину не лише за відпочинок, але і за те, що вона дозволила своєму 11-річному синові пофарбувати волосся.

Ксенію Мішину розкритикували у мережі за відпочинок за кордоном
Ксенію Мішину розкритикували у мережі за відпочинок за кордоном

Варто зазначити, що відома українська актриса ще не відповідала на критику користувачів мережі. Ймовірно, знаменитість вирішила приділити всю увагу та сили відпочинку зі своїм сином Платоном. Замість того, аби витрачати емоції на з’ясування стосунків із підписниками, Ксенія Мішина витрачає їх на свою дитину. Втім, шанувальники таки чекають на відповідь від своєї улюбленої актриси.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!