Ксенія Мішина вивалила всі “принади” на стіл талант-шоу – у всіх свої сильні сторони

Екс-холостячка, модель і кіноактриса Ксенія Мішина - надзвичайної краси дівчина. Тому її запрошують стати обличчям різної реклами.

А проекти з її участю, безумовно, приречені на успіх. Одним з найбільш обговорюваних рішень телеканалу СТБ стала перезавантаження шоу “Україна має талант”. Замість телеведучих, які вже давно приїлися глядачам, творці проекту вирішили запросити Ксенію Мішин, Женю Кота і Сергія Притулу.

Шанувальники старих сезонів проекту позитивно оцінили даний колектив.

Тепер Ксенія Мішина виклала в Інстаграм-профіль міркування про свою роль в цьому проекті. І показала досить відкритий знімок, на якому шанувальники в першу чергу розглядали зовсім не очі.

“Поділюся з вами враженнями … Досить непростий період мого життя. Багато всього змінилося. А незвичність завжди викликає страх і сумніви.

У мене зараз масштабний проект, і якщо ви запитаєте: “Ну, як там, в суддівському кріслі? “, Я скажу: “Яскраво, потужно і складно! “,

– ділиться екс-головна героїня проекту “Холостячка ” на телеканалі СТБ,

“Яскраво – тому що емоції зашкалюють від сцени, талантів, масштабу і краси. Потужно – тому що в нашій країні дійсно велика кількість таких талантів, я сиджу з відкритим ротом, і іноді навіть здається, що я багато чого упустила в своєму житті ” ,

– пояснює модель.

Дівчина виклала фотографію, зроблену під час зйомок одного з епізодів проекту. Одягнена Ксенія там досить зухвало – білий класичний костюм і кремовий (бежевий) топ. Топ робить акцент на декольте, розмір якого досить значний і помітний.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.