Після всіх образ і непорозумінь: Ірина Білик повернулась до свого колишнього чоловіка Юрія Нікітіна

Відома українська співачка Ірина Білик повідомила про повернення до свого колишнього чоловіка Юрія Нікітіна. Знаменитість зізналась, що тепер вони знову разом.

Ірина Білик, відома українська співачка, оголосила про возз’єднання зі своїм колишнім чоловіком, продюсером Юрієм Нікітіним. Втім, про романтичні стосунки та почуття мови не йде – зірковий дует пов’язує виключно робота над піснями знаменитості. Нещодавно Ірина Білик презентувала україномовну версію свого легендарного хіта “Сніг”. Як виявилось, знаменитість створювала та випускала трек під наставництвом Нікітіна.

Білик і Нікітін разом

Нова композиція з’явилась на каналі продюсера. Ірина Білик повідомила: вона завжди знала, що ця пісня має звучати українською мовою. За словами знаменитості, вона несподівано надихнулась на написання композиції в оновленому форматі. Втім, все вийшло дуже вдало, а тому зупинятись на досягнутому зірка не планує.

Ірина Білик випустила першу пісню після возз'єднання зі своїм колишнім Юрієм Нікітіним
Ірина Білик випустила першу пісню після возз’єднання зі своїм колишнім Юрієм Нікітіним

Як відомо, опублікований хіт також включать до майбутнього альбому перекладених Іриною Білик пісень. Знаменитість планує випустити новий альбом під лейблом Юрія Нікітіна. Туди увійдуть найвідоміші пісні артистки, які раніше вона написала російською, а тепер перекладе українською.

Нагадаємо, що раніше зіркова пара не лише співпрацювала, але й перебувала у романтичних стосунках. Спочатку Юрій Нікітін та Ірина Білик починали зі звичайних робочих відносин. Чоловік продюсував молоду зірку та зробив її однією з найпопулярніших у всій країні. Пізніше між знаменитостями спалахнула іскра, і вони почали зустрічатись.

Ірина Білик випустила першу пісню після возз'єднання зі своїм колишнім Юрієм Нікітіним
Ірина Білик випустила першу пісню після возз’єднання зі своїм колишнім Юрієм Нікітіним

Втім, розійшлись знаменитості через те, що хотіли різних речей. Ірина Білик у розпал кар’єри бажала зупинитись і видохнути – артистка мріяла про домашній затишок і виховання дітей. Втім, Юрій Нікітін до такого був не готовий. Ба більше, він намагався відмовити свою обраницю від ідеї кинути успішну кар’єру заради народження дітей.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.