“Нас буде шестеро”: Тімур Мірошниченко після всиновлення дитини повідомив, що дружина подарує йому ще малюка

Відомий український ведучий Тімур Мірошниченко поділився прекрасними новинами зі своїми шанувальниками. Зовсім скоро в родині знаменитості стане на одного члена більше.

Тімур Мірошниченко та його кохана дружина Інна разом вже більш як 5 років. За цей час знаменитості встигли стати батьками трьох дітей – двох зіркова обраниця ведучого виносила під своїм серцем, а ось названого сина Марселя подружжя виношувало у власній душі разом. Тепер, повідомив знаменитий ведучий, вони готуються стати батьками ще раз. Мірошниченко повідомив, що вони планують всиновити ще одну дитину.

Мірошниченко стане батьком

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тімур Мірошниченко розповів про те, як просувається усиновлення другої дитини. Тепер зіркове подружжя знає все про цей процес, а тому все пройде не так напружено, як минулого разу. За словами знаменитого ведучого, вони з коханою вже встигли записатись на курси з усиновлення, а тому вже наступного року в їхній родині станеться поповнення. До слова, документи на усиновлення Інна Мірошниченко подавала сама – зірка “подарує” коханому чоловікові ще одного малюка.

Відомий український ведучий розповів нові подробиці щодо усиновлення дитини
Відомий український ведучий розповів нові подробиці щодо усиновлення дитини

Розповів Тімур Мірошниченко і про те, хто підштовхнув їх із дружиною до усиновлення ще однієї дитини. За словами знаменитості, цю думку подала їхня донька Мія. Дівчинка зізналась, що дуже хоче сестричку – тепер у неї є два брати, а ось ще однієї дівчинки в зірковій родині поки що немає. Ведучий розповів, що його донька буквально “вимагає” сестру.

Відомий український ведучий розповів нові подробиці щодо усиновлення дитини
Відомий український ведучий розповів нові подробиці щодо усиновлення дитини

Знаменитість пригадав, що вона казала їм про те, що це несправедливо – Марк і Марсель сплять в одній кімнаті, Інна та Тімур Мірошниченко живуть в іншій, а ось вона спить одна. За словами ведучого, Мія говорить про свою майбутню сестру так, ніби вона вже є, просто ще не повернулась додому.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.