Дід Мороз із бананів: Леся Нікітюк подала ідею, яку незвичайну закуску приготувати на Новий рік 2024

Відома українська ведуча Леся Нікітюк на своїй Інстаграм-сторінці показала незвичайну закуску з бананів і полуниці. Зірка "зліпила" Дідів Морозів із такої фруктової комбінації.

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась затишними кадрами зі святкування Різдва у сімейному колі. Знаменитість продемонструвала, як минуло одне з найголовніших свят року, а також поділилась зі своїми шанувальниками оригінальними ідеями, які закуски та страви можна приготувати до святкового столу.

Різдво Лесі Нікітюк

Так, у блозі знаменитої ведучої з’явились нові світлини, на яких вона продемонструвала, як минув її Святвечір. Знаменитість приїхала до рідного Хмельницького, аби провести це свято у компанії найрідніших людей. В описі до свіжих різдвяних фотографій Леся Нікітюк привітала підписників із Різдвом Христовим і побажала всім щасливих свят.

Ведуча Леся Нікітюк показала, як провела Святвечір у сімейному колі в рідному Хмельницькому
Ведуча Леся Нікітюк показала, як провела Святвечір у сімейному колі в рідному Хмельницькому

Крім того, відома українська ведуча та блогерка поділилась із шанувальниками ідеєю цікавої закуски до новорічного столу. Знаменитість продемонструвала закуски, які приготувала з фруктів і солодощів. Леся Нікітюк “зліпила” Дідів Морозів із бананів та полуниці. Ведуча також використовувала білі зефірки для шапки, а ось замість очей були родзинки, замість брів – яблучні слайси.

Ведуча Леся Нікітюк показала, які закуски приготувала до святкового столу з фруктів
Ведуча Леся Нікітюк показала, які закуски приготувала до святкового столу з фруктів

Така солодка закуска виглядала доволі креативно, а найголовніше – смачно. Варто припустити, що знаменита українська ведуча точно змогла б здивувати своїх гостей такою незвичайною подачею. Хоча зірка не стала коментувати, хто вигадав таку цікаву закуску до новорічного столу, блогерка точно “подала” ідею своїм шанувальникам.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.