Потап “зізнався в коханні” до Лондона, де Ольга Фреймут вже давно як місцева: “Він завжди був центром”

Український репер і продюсер Олексій Потапенко показався у різдвяному Лондоні. Знаменитість нарвався на критику, коли зізнався, що відзначив за кордоном Святвечір.

Олексій Потапенко, відомий український продюсер і музикант, останнім часом особливо активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, напередодні Різдва знаменитість поділився кадрами з Лондона та зізнався в особливих почуттях до цього міста. Артист зазначив, що саме в серці Британського Королівства народжуються культові гурти та легендарні музиканти.

Потап у Лондоні

На своїй Інстаграм-сторінці Олексій Потапенко зазначив, що у Лондоні завжди народжувались особливі музичні гурти й артисти. Втім, додав знаменитість, це не означає, що варто забувати про витонченість та культурну спадщину України. Потап закликав шанувальників святкувати Різдво, слухаючи голоси українських артистів.

“Святкуємо Різдво, нехай гармонійні голоси та піднесені мелодії талановитих музикантів України перенесуть нас у світ тепла і радості”, – звернувся до підписників відомий український продюсер Потап.

Відомий український музикант Олексій Потапенко несподівано заговорив про особливість Лондона
Відомий український музикант Олексій Потапенко несподівано заговорив про особливість Лондона

Хай би як красиво Потап не розповідав про музичні традиції Лондона та України, користувачі мережі не стримались від критики в його бік. У коментарях до нової публікації знаменитості його підписники та пересічні “юзери” Інстаграму зазначили, що з боку артиста вихваляння подорожами за кордон – верх цинізму. Крім того, користувачі іронічно закликали продюсера бути обережнішим у Лондоні.

Український музикант і продюсер Потап нарвався на критику через подорожі за кордоном
Український музикант і продюсер Потап нарвався на критику через подорожі за кордоном

Варто зазначити, що Олексія Потапенка критикую від самого початку повномасштабної війни. На початку великого вторгнення знаменитість довгий час залишався за кордоном, та лише наприкінці літа він вирішив повернутись до України. Попри запевнення Потапа, що він займається благодійністю та волонтерством, користувачі мережі зазначають, що йому не варто так довго перебувати за кордоном.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.