Астаф’єва розповіла про зневажливе ставлення від колишніх чоловіків через свою роботу: “Боялась заснути”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва пригадала, як колишні чоловіки зневажливо до неї ставились через її роботу. Зірка зізналась, що мала великі проблеми з самооцінкою.

В інтерв’ю для Раміни Есхакзай знаменита українська співачка чесно розповіла про те, що раніше в неї були проблеми з самооцінкою. За словами артистки, вона переймалась через свою зовнішність настільки сильно, що навіть не могла прокинутись поруч зі своїм бойфрендом без укладки та макіяжу. Проблеми з прийняттям себе заважали знаменитості і відвідувати спортивну залу. Астаф’єва зізналась, що розуміє, чому так сталось.

Астаф’єва про колишніх

Знаменитість у коментарі для журналістки розповіла про те, що її колишні партнери нав’язували їй думки про те, що вона – далеко не ідеальна. Зірка пригадала, що ексбойфренди могли собі дозволити критикувати її та об’єктивізувати – мовляв, та красива модель на екрані все життя роздягається, а тому здатна лише на одне. Астаф’єва пригадала, що вона вважала, ніби її взагалі неможливо полюбити, адже для неї створили ідеальний образ, виходити за межі якого вона не має права.

Відома українська модель Даша Астаф'єва пригадала зневажливе ставлення колишніх чоловіків
Відома українська модель Даша Астаф’єва пригадала зневажливе ставлення колишніх чоловіків

Астаф’єва зізналась, що у неї пішло чимало часу на те, аби зрозуміти, що у неї проблеми з самооцінкою. Колишні партнери знаменитості повсякчас дозволяли собі говорити про те, що вона недостатньо струнка, не така, як на екрані. Модель пригадала, що вона навіть боялась засинати з бойфрендом у ліжку, адже не хотіла, аби він бачив її справжню – сонну та з домашньою зачіскою.

Відома українська модель Даша Астаф'єва пригадала зневажливе ставлення колишніх чоловіків
Відома українська модель Даша Астаф’єва пригадала зневажливе ставлення колишніх чоловіків

У минулому Даша Астаф’єва також боялась відвідувати людні місця, як от – ресторан, та навіть ходити до спортивної зали. За спогадами знаменитості, вона не хотіла, аби її засудили за те, що вона нібито щось робить не так. Втім, із часом зірка впоралась із такими думками.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.