Молода, красива і краще, ніж Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу після другого розлучення зустрів справжню любов

Відомий український підприємець показався з дівчиною, яка є найважливішою в його житті. Знаменитість забув навіть про Лілію Реус та колишню дружину Ані Лорак.

Мурат Налчаджиоглу, відомий український підприємець, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділився свіжими кадрами, на яких позує разом із найголовнішою дівчиною у своєму житті. Знаменитість показався з донькою. Виявилось, що на різдвяні та новорічні канікули Софія Муратівна приїхала до свого зіркового батька. Разом вони вирушили у подорож і показали перші кадри зі спільного відпочинку.

Мурат Налчаджиоглу з донькою

Зіркові батько та донька опублікували кадр, зроблений на тлі машини в аеропорту Стамбула. Вдвох знаменитості вирішили кудись полетіти, але поки що не стали розповідати, куди саме. Мурат Налчаджиоглу виглядав задоволеним нарешті зустрітись зі своєю дитиною. Софія також була дуже рада провести час разом зі своїм батьком.

Мурат Налчаджиоглу забрав у колишньої дружини доньку та поїхав із нею у різдвяну подорож
Мурат Налчаджиоглу забрав у колишньої дружини доньку та поїхав із нею у різдвяну подорож

Варто зазначити, що донька відомого підприємця та його колишньої дружини помітно виросла та змінилась. Софія Налчаджиоглу живе разом зі своєю мамою у москві, але її рідний батько Мурат часто забирає її у різні подорожі. Зіркові тато та донька побували разом у чималій кількості країн. Донька чоловіка ніколи не відмовляється від пропозицій турботливого батька поїхати разом із ним у цікаві місця.

Мурат Налчаджиоглу забрав у колишньої дружини доньку та поїхав із нею у різдвяну подорож
Мурат Налчаджиоглу забрав у колишньої дружини доньку та поїхав із нею у різдвяну подорож

Нагадаємо, що цього року донька відомої артистки Ані Лорак і її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу відзначила своє 12-річчя. Дівчина народилась на початку червня 2011 року. За останній рік вона неабияк змінилась – Софія Муратівна виросла та стала дорослішою. У неї почала змінюватись зовнішність. Якщо раніше вона була більше схожою на батька, то зараз починає нагадувати свою маму.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.