Ірина Сопонару не встигає готуватись до весілля з британцем: зірка “Кварталу” чесно сказала, що їй заважає

Відома українська актриса та зірка "Жіночого Кварталу" розповіла про весільні пригоди. Виявилось, що знаменитості заважають готуватись до важливої події певні обставини.

Ірина Сопонару, відома українська актриса та зірка “Жіночого Кварталу” у нещодавньому випуску шоу “Життя відомих людей” розповіла про підготовку до весілля з британцем. Знаменитість чесно зізналась, що до грудня вона хотіла завершити низку організаційних питань. Втім, Ірині Сопонару завадили втілити плани в життя. Детальніше вона пояснила у коментарі для журналістів.

Сопонару про своє весілля

Знаменитість поділилась із журналістами, що за кордоном вона хотіла обрати собі туфлі та зробити ще декілька “суто дівчачих справ”. Проте, через щільний робочий графік і зустрічі з родиною коханого Ірина Сопонару не встигла поблукати магазинами, аби обрати собі красиве вбрання до власного весілля. Втім, додала актриса, вона не засмутилась, адже змогла зробити це і в Києві.

Відома українська актриса розповіла, що їй заважає готуватись до весілля з британцем
Відома українська актриса розповіла, що їй заважає готуватись до весілля з британцем

Натомість разом із коханим Ірина Сопонару таки виконала деякі весільні завдання. З Рісом знаменитість забронювала ресторан і замовила ведучого, який буде виступати на їхньому весіллі. А вже після повернення до рідного Києва актриса замовила та придбала підбори, в яких піде під вінець. Зірка зізнається, що в такому взутті вона буде почувати себе справжньою англійською принцесою.

Відома українська актриса розповіла, що їй заважає готуватись до весілля з британцем
Відома українська актриса розповіла, що їй заважає готуватись до весілля з британцем

Проте, відома українська актриса Ірина Сопонару встигла познайомитись із родиною свого коханого. Хоча знаменитості і не вдалось вчасно завершити всі заплановані справи, вона чудово провела час разом із батьками та рідними свого обранця. У коментарі для журналістів знаменитість поділилась, що вони мали традиційну британську та українську різдвяну вечері.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.