Злата Огнєвіч нагадала про свій день народження та розповіла, який подарунок для неї буде найкращим

Злата Огнєвіч відсвяткувала свій 38-й день народження у Таїланді. Зірка поділилася, який подарунок найбільше бажає отримати від прихильників.

12 січня святкує свій день народження артистка Злата Огнєвіч, якій виповнилося 38 років. Вона відома публіці не тільки як талановита українська співачка, але і як головна героїня популярного реаліті-шоу “Холостячка-2”.

Свій 38-й день народження Злата Огнєвіч вирішила відзначити в Таїланді, де зірка насолоджується довгоочікуваною відпусткою. Прихильники знаменитості мають можливість побачити кадри з подорожі, якими артистка активно ділиться на своїй сторінці в Instagram. Серед цікавих stories з моментами подорожі, вона вирішила пригадати про своє свято та поділитися бажаннями та очікуваннями подарунка.

Злата Огнєвіч нагадала про свій день народження
Злата Огнєвіч нагадала про свій день народження

Огнєвіч зізналась, що найбільше з усього вона мріє про мир в Україні. А щоб швидше здійснилася спільна мрія всіх українців, вона закликала всіх охочих долучитися до збору коштів. Збір направлений на закупівлю дронів для 12-ї бригади спеціального призначення “АЗОВ” і має ціль зібрати 300 тис. грн.

“Найкращим привітанням буде ваш донат”, – підкреслила артистка.

Окрім того, Злата Огнєвіч додала, що приєднатися до допомоги Збройних Сил України можна, перейшовши за посиланням на її сторінці в профілі.

У свій день народження артистка порадувала публіку випуском нового альбому під назвою “Віддаю”. Зірка поділилася кадрами з нового кліпу, в якому показалася у новому образі.

На світлинах Злата предстала у зухвалому стилі. Зірку важко впізнати, адже фанати звикли бачити її романтичною та елегантною. Судячи з коментарів фоловерів, ідея кліпу, сама пісня та новий образ Злати вразили їх серця:

  • “Кліп і пісня – просто в серце. Мурашки”.
  • “Яка стильна пісня, мені дуже подобається”.
  • “Ти така чудова в такому стилі”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.