Тіна Кароль святкує 39-річчя: як змінювалась співачка та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

Найпопулярніша українська співачка Тіна Кароль святкує свій 39-й день народження! Пригадаємо, як артистка змінювалася від початку кар'єри до сьогоднішніх днів.

25 січня одна з найвідоміших та найзатребуваніших співачок України Тіна Кароль святкує свій 39-й день народження. Артистка почала свій творчий шлях ще у юності і за 20 років кар’єри на сцені вона часто змінювалася, аж поки не віднайшла себе.

Юність та початок кар’єри

Тіна Кароль з дитинства займалася музикою і марила великою сценою. У юні роки вона закінчила музичну школу, потім вступила у музичну академію Глієра.

У 2004 році Тіна вперше з’явилася на великій сцені. Тоді молода співачка солісткою Ансамблю пісні й танцю ЗСУ. Її образ на той час був досить простим і стриманим – костюм, пучок і легкий, майже непомітний макіяж.

 Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар'єри до сьогоднішніх днів
Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

Вже через рік Тіна взяла участь у фестивалі  “Нова хвиля” з якого й розпочався її шлях в український шоу-бізнес.

Євробачення та перший успіх

У 2006 році Тіна Кароль представляла Україну на міжнародному конкурсі “Євробачення”. Там співачка постала перед публікою, як зваблива дівчинка-кокетка у короткій сукні і з кучерявим волоссям.

Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар'єри до сьогоднішніх днів
Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

В такому образі Тіна була кілька років та він “не прижився”.

Епатажні та брутальні образи

У 2011 році Тіна Кароль вирішила повністю змінити свій образ і кокетливої дівчинки стати брутальною жінкою. Співачка коротко обрізала своє волосся і стала зовсім іншою.

Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар'єри до сьогоднішніх днів
Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

Переломний момент та втрата чоловіка

У 2013 році Тіна Кароль переживала дуже складний період у своєму житті. Її чоловік Євген Огір помер від онкології. Тоді співачка втратила не лише чоловіка, а й продюсера. Тіна зупинила свою кар’єру майже на рік, а потім з новими силами увірвалася у шоу-бізнес.

Саме тоді Тіна наблизалася до того сценічного образу, який є і зараз. Довгі локони, жіночні сукні і яскрава помада. Разом з тим, Кароль завжди була зі слозами на очах, а її пісні були присвячені коханому чоловіку, який пішов із життя.

Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль: вже 10 років без Євгена Огіра
Як змінювалась Тіна Кароль та її стиль від початку кар’єри до сьогоднішніх днів

Тіна Кароль зараз

Тіна Кароль зараз зовсім не схожа на себе на початку кар’єри. Вона змінилася не лише зовні, а й стала іншою всередині. Тіна – сильна, рішуча та самодостатня жінка, яка багато працює і всю себе присвячує кар’єрі.

Тіна Кароль показала, як з апетитом насолоджується вуглеводним обідом

Образ співачки вже давно не змінювався, адже вона віднайшла себе. Довге волосся, жіночні сукні і яскравий макіяж – саме такою Тіну бачать глядачі.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.