Alyona Alyona пояснила свій “траурний” total black образ на Нацвідборі Євробачення 2024: “Не буду міняти”

Розмови навколо Національного відбору до Євробачення не збираються вщухати. І ось знову в центрі Аlyona Аlyona та її образ, який виявився досить похмурим.

Аlyona Аlyona та Jerry Heil будуть представляти Україну на Євробаченні 2024 в місті Мальме. Виступали дівчата в чорному одязі, що викликало бурю питань серед шанувальників. Найбільше дісталось Альоні.

Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору
Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору

Альона Альона розповіла про свій вибір образу на Євробачення

Українська реперка пояснила прихильникам, чому любить носити total black. Мовчати після будь-якої критики співачка не може. Вона завжди йде на діалог, пояснює свої вчинки та дії.

“В мене дуже багато чорних речей. Я люблю чорні кофти, худі, штани. Це частина мого стилю. Це я. “

Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору
Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору

Однак, справа тут не лише в тому, що подобається зірці, а що ні. Шанувальники самого шоу Євробачення оцінюють не конкретно зірок, їх вокальні дані, але і сам номер в цілому. Тому не дивно, що глядачі звернули увагу, як негармонійно виглядав виступ. Адже на чорному фоні було видно лише співаючи голови дівчат. Не було якогось “вау” ефекту, якого багато хто чекав. Особливо це стосувалось плаща, в якому була Альона. Багато хто очікував, що вона наприкінці його все ж скине.

“Чорний – то любов! Але не для цієї пісні, хочеться вас побачити новою та іншою, ніж ми звикли, можливо, з розпущеним волоссям та в чомусь яскравому.”

Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору
Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору

Зазначимо, що фінал конкурсу Євробачення 2024 буде проходити 11 травня, відбір буде 7 та 9 травня. Часу для створення нового образу не так і багато. Можливо продюсери дівчат, та й самі вокалістки все ж прислухаються до думок прихильників та зможуть додати у свій номер трішки яскравих барв, хоча б у власному одязі. А нам залишається лише вболівати за красунь та бажати їм перемоги.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.