Катя Репяхова поскаржилася на те, що Віктор Павлік не привітав її з Днем закоханих: “Мабуть, не заслужила”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поскаржилася на те, що зірковий чоловік ніяк не привітав її з Днем закоханих. Віктор Франкович навіть не подарував дівчині квіти.

14 лютого у багатьох країнах світу відзначають День усіх закоханих. В цей день прийнято ходити на романтичні побачення, дарувати один одному подарунки, а чоловіки зазвичай дарують жінкам великі букети квітів. Так, 14 лютого всі соціальні мережі були переповнені знімками квітів та подарунків, які отримали жінки від своїх коханих чоловіків. Та далеко не всі змогли похизуватися таким проявом уваги від коханих. Так, блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова в цей день не отримала навіть квіточки. Вкінці дня дівчина опублікувала у своєму Інстаграм-блозі переписку зі своїм зірковим чоловіком. Дівчина дорікнула Павліку, що всі крім неї отримали букети, а вона “мабуть, не заслужила”. На що Віктор Франкович відповів, що виправиться і вибачився.

Як ти кохана?

, – запитав Павлік Репяхову.

Все супер, якщо не раїувати, що всі дівчата сьогодні отримали квіти, тільки не я. Мабуть не заслужила, або ти вже не закоханий

, – відповіла Катерина чоловіку.

Катя Репяхова поскаржилася на те, що Павлік не привітав її з Днем закоханих
Катя Репяхова поскаржилася на те, що Павлік не привітав її з Днем закоханих

8 років привчаю його до квітів. І як горохом об стіну

, – зізналася Репяхова.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого чоловіка аж на 29 років. Колись, заради молодої Каті Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву. Офіційно закохані одружилися у 2020 році. Вже через рік у них народився син Михайлик. Для Павліка це вже четверта дитина.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась намірами зробити пластику
Віктор Павлік і Катя Репяхова мають спільного сина

Цікаво, що двоє його старший дітей старші за його нову дружину. При цьому подружжя запевняють, що різниця у віці ніяк не впливає на їхнє кохання. Хоча вони і не приховують, що мають дещо різні погляди на життя, різне виховання та звички, адже росли в абсолютно різні часи.

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.