Показала те, чого точно немає у мами: донька Олі Фреймут Злата привернула увагу виразними фото

Донька ревізорки Фреймут, Злата Мітчелл, знову вразила своїх прихильників тим, що слід було приховати від чужих очей. Її фігура вже переплюнула мамину, а відсутність сором'язливості — це від батька.

18-річна Злата Мітчелл наразі здобуває більше уваги, ніж її знаменита мати. Вона навчається в приватному інтернаті в Лос-Анджелесі, де ж наразі проживає. Оля Фреймут завжди славилася своєю строгою та інтелігентною поведінкою, а також знанням етикету. Вона була директоркою школи для дівчаток у проєкті “Від пацанки до панянки”. Фреймут завжди дбала про свою репутацію, уникаючи скандалів та сумнівних фотографій в мережі.

Злата Мітчелл та Ольга Фреймут
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Однак, здається, що строгість виховання лише посилила бунтарський дух підлітка. Злата відмовляється пристосуватися до правил своєї матері та все частіше провокує своїх підписників провокативними знімками. Хоча вона часто стикається з критикою та негативними коментарями через свої відверті фото у бікіні або занадто відвертим одягом, Злата продовжує ігнорувати критиків і надалі вражає своїх фанатів.

Злата Мітчелл часто провокує підписників відвертими світлинами, які не виклала б Фреймут
Злата Мітчелл часто провокує підписників відвертими світлинами, які не виклала б Фреймут

Оля Фреймут утримується від коментарів на адресу своєї доньки, хоча раніше вона заявляла, що не терпітиме бунтарської поведінки Злати. Хоча в інтернеті з’явилося відео, де Оля погрожує, що може не допустити дочку додому, якщо побачить, що вона вживає алкоголь або курить, але, як відомо, заборонений плід завжди солодкий.

Проте Злату вже не можна назвати дитиною. Майже повнолітня дівчина має право сама обирати, як виглядати, проте від пильного погляду фанатів та публічної критики важко приховатися якщо ти — донька знаменитості. Можливо, дівчині до вподоби обговорення публіки, адже безперечно це додає їй цікавості та популярності.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.