17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся і показала новий образ (Фото)

Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувалася у брюнетку. Дівчина похизувалася своїм перевтілення в Інстаграм-блозі.

Ольга Фреймут – не лише відома українська телеведуча, експертка з етикету та “ревізор”, а й багатодітна мама. Свою старшу доньку Злату Ольга народила 17 років тому. Дівчина має британсько-українське коріння і вже неодноразово встигла засвітитися на телебаченні.

Так, публіка час від часу бачила маленьку Злату поряд з її зірковою мамою на телебаченні. Крім того, дівчина навіть брала участь у відомому танцювальному проєкті “Танцюють всі”.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Зараз Златі 17 і вона більше не прагне сяяти на телеекранах. Дівчина вже 2 роки не живе в Україні, здобуваючи освіту в США.

Донька Фреймут вражає публіку своїм ексцентричним виглядом, яскравим макіяжем та відкритим вбранням. Варто відзначити, що Злата Мітчелл зовсім не схожа на свою зіркову маму Ольгу Фреймут.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою

А нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Злата поділилася з прихильниками результатом свого перевтілення. Так, дівчина пофарбувалася у чорний і стала брюнеткою. Від природи Злата має русяве волосся, тож у новому образі вона виглядає незвично.

На знімках, які опублікувала Злата у своєму Інстаграм-блозі, вона позувала у яскравій рожевій сукні, яка підкреслила пишні форми дівчини.

Користувачі Мережі засипали дівчину компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Найгарніша”;
  • “Ти виглядаєш неймовірно”;
  • “Гарненька”;
  • “Красуня”.

Нагадаємо, батьком Злати Мітчелл являється британець на ім’я Ніл Мітчелл. З цим чоловіком Ольга Фреймут познайомилась, будучи студенткою у Лондоні. Ніл значно старший за Ольгу і йому вдалося швидко завоювати серце української красуні. Та після того, як Фреймут завагітніла, чоловік різко змінився. За словами Ольги, Ніл почав знущатися з неї і ревнувати до “кожного стовпа”. Фреймут втекла від чоловіка ще вагітною з Лондону до України. Вже після народження Злати, Ольга налагодила контакт з батьком своєї дитини і він брав фінансову участь у її вихованні.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.