Україно-латинська поп-діва Настя Каменських показала пристарілого чоловіка: на Потапа наче не схожий

Знаменита українська співачка Настя Каменських підігріла чутки стосовно свого особистого життя та публічно показала літнього чоловіка поряд із собою. Хто цей загадковий чоловік?

Після довгих обговорень серед шанувальників українського шоу-бізнесу, знову активізувалися плітки щодо стосунків Насті Каменських та Потапа. Не тільки фанати, а й колеги підозрюють, що корабель кохання став протікати та стосунки знаменитостей або на межі розриву, або пара вже розлучилася. Після весілля у травні 2019 року артисти ледь не щоденно викладали в соціальні мережі спільні світлини, а на початку повномасштабного вторгнення разом перебували у відпустці.

Мережею поширюються чутки, що Каменських і Потап розлучаються
Мережею поширюються чутки, що Каменських і Потап розлучаються

Проте після цього разом їх більше не бачили ні в інстаграмі, ні на публічних заходах. Шанувальники підозрюють, що зіркове подружжя давно не проживає разом і дійсно перестали існувати як пара. Хоча самі артисти не коментують ці чутки, але нещодавнє відео, опубліковане у ТікТок, підняло багато пилу.

На зазначеному відео Настя та Потап використали фільтр, який зробив їх обличчя більш старими, але водночас, здавалося, що це підкреслює їхню спільну гумористичну хімію. Чи є це підтвердженням їхнього об’єднання та відродження кохання або це лише гра з глядачами?

Настя Каменських використала фільтр та додала віку собі й Потапу
Настя Каменських використала фільтр та додала віку собі й Потапу

Хоча публіка давно має свої підозри щодо стосунків цих двох артистів, проте ніхто з них не висловлює конкретних коментарів. Чи стосунки Насти й Потапа залишаються на рівні дружби, чи можливо, що вони просто вирішили зберегти приватність свого життя, на ці питання немає відповіді.

Поки не буде офіційної заяви від самої пари, фанати залишаться в невизначеності. Однак, одне залишається очевидним: незалежно від статусу їхніх стосунків на сцені або за камерами, Настя Каменських та Потап продовжують зберігати інтригу та підтримувати інтерес до своєї творчості.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.