Зірки, які в розлуці з дітьми: Педан, Полякова, Падалко, Єфросиніна та інші відправили нащадків у Європу

Українці завжди відзначали та шанували сім'ю як найважливіший складник свого життя. Діти для багатьох — це святе, і зірки шоу-бізнесу та громадські особистості не є в цьому винятком.

Раніше мало хто з українських зірок відривав своїх малолітніх дітей від себе та відправляв у довготривалі подорожі або на постійне проживання за кордон. Але з початком 2022 року такі випадки стали не рідкістю і це зумовлено не лише особистими уявленнями, а й реальною загрозою для життя та безпеки. Серед таких відомих особистостей – Оля Полякова, Олександр Педан, Марічка Падалко, Маша Єфросиніна та інші.

Безпека важливіша за сум

У своїх інтерв’ю вони розповідають, що таке рішення вони прийняли не з легким серцем. Багато з них визнали, що це важке рішення, але обставини примусили їх прийняти його. Страх за життя та безпеку дітей, особливо в умовах воєнної турбуленції, зробив своє.

За словами Олександра Педана, відомого телеведучого, і його дружини, вони прийняли рішення відправити свою доньку навчатися у Польщу разом з її бойфрендом через загрози безпеці. Подібний підхід обрали й Оля Полякова зі своїм чоловіком, які вважають, що зараз найголовніше – зберегти життя своїх дітей, навіть якщо це означає тимчасове розлучення. Правда в Англії знаходиться тільки молодша донька Аліса, якій не подобається бути там самій і вона проситься додому. Старша ж, Маша, залишилася в Україні й не марнує час, а робить свою музичну кар’єру.

Марічка Падалко, зіркова телеведуча та дружина чоловіка, який захищає батьківщину, відправила молодших дочок до Чехії – це, з одного боку, турбота про їхню безпеку, а з іншого – можливість продовжувати працювати та підтримувати коханого чоловіка й старшого сина Михайла, що навчається в Києві.

Маша Єфросиніна, відома актриса та ведуча, розповіла, що прийняла рішення відправити свого сина разом з мамою у Варшаву, але збирається скоро повернути сина в Україну. Її старша донька навчається В Нідерландах. Для Маші ситуація дуже складна, тому що поряд з нею немає чоловіка, бо він також боронить країну.

Діти Полякової, Падалко та Єфросиніної, з якими вони зараз у розлуці

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.