Зіркові діти-неформали: син Потапа і Горової пофарбувався, а донька Кравець носить мамині речі

Діти знаменитостей з дитинства відчувають на собі увагу, яка дістається їх зірковим батькам. Дивіться в статті, як виглядають спадкоємці найпопулярніших українських зірок.

Син Потапа та Ірини Горової

В шлюбі репера Потапа і продюсера Ірини Горової народився хлопчик, якого назвали Андрій. Після розлучення син пари залишився з матір’ю. Він росте таким же творчим як і батьки.

Як виглядає син Потапа та Ірини Горової
Як виглядає син Потапа та Ірини Горової

Андрій Потапенко відростив стильну зачіску і навіть фарбує волосся. За останній час хлопець дуже подорослішав і став копією Потапа.

Дочка Олени Кравець

Маша Кравець – старша донька зірки “Квартал 95”. Їй 19 років, вона захоплюється сучасними танцями і часто ділиться в Інстаграм-блозі модними фото в трендових образах, для яких запозичує речі з маминого гардеробу.

Марія Кравець носить мамин одяг
Марія Кравець носить мамин одяг

Дочка Ольги Фреймут

Найстарша дитина ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл живе зараз в Лос-Анджелесі, куди відправилася на навчання. Дівчину постійно критикують в Мережі за те, як відкрито вона одягається і як сміливо фотографується. Телеведуча не зважаючи на свою скромність і стриманість в образах підтримує та захищає дочку від хейтерів, відмічаючи, що вона окрема особистість з дуже яскравим світоглядом.

Як виглядає дочка Ольги Фреймут
Як виглядає дочка Ольги Фреймут

Син Ірини Білик

В першому шлюбі Ірини Білик з моделлю Андрієм Оверчуком народився син Гліб, який отримав від батьків нетипову зовнішність і талант. Син співачки високий, стрункий і носить довге волосся. В Мережі його іноді порівнюють з Кузьмою Скрябіним.

Як виглядає старший син Ірини Білик
Як виглядає старший син Ірини Білик

Дочка Олі Полякової

Молодша дочка Олі Полякової Аліса росте пацанкою і називає себе Валєрою. Дівчинка не хоче бути співачкою як мама і уникає камер, а її старша сестра Маша навпаки йде по стопах Олі та вже заробила свою популярність як блогер. Своїх спадкоємиць Королева Ночі народила в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським.

Як виглядають дочки Олі Полякової
Як виглядають дочки Олі Полякової

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.